vw_damir je napisao(la):Ovo od tebe ocekujem :icon_redface: :icon_biggrin:
.nOKe je napisao(la):vw_damir je napisao(la):Ovo od tebe ocekujem :icon_redface: :icon_biggrin:
damire kralju, eh svaka ti cast na ovim slikama
jarane uljepsao si mi noc, fakat hvala
respect
vw_damir je napisao(la):Ovo od tebe ocekujem :icon_redface: :icon_biggrin:
vw_damir je napisao(la):Svaka cast kad sve zavrsis poslikaj ga po mogucnosti u rezoluciji 1024 ili vecoj....
p.s.
vidim ti ja sutra za spojler...
pa nije braca,ja sam htio da bude german 100%, medjutim sad imam neki drugi plan, jer su duboke karambolke, nisu ove tanke tako da ne mogu furati ovaj clean german style bez 9j nikako..vw_damir je napisao(la):hahaha
Golf je... nema dalje
Jel te ovo nafurao da i ti svog radis na ovaj fazon :icon_biggrin:
Oggy je napisao(la):Danas sam uradio crvene linije na lajsnama bocnim i na maski, skinuo obrvu sa nje, skratio opruge (sportske), a jos cu malo rezat kad stignem..kad bude vremena ovih dana uradicu i lajsne na branicima i stavim slike...uglavnom, mnoooogo ljepse izgleda.....i jos famozni spojler od GTI-a i bice bolji od ovog na slikama pozz
.nOKe je napisao(la):pa nije braca,ja sam htio da bude german 100%, medjutim sad imam neki drugi plan, jer su duboke karambolke, nisu ove tanke tako da ne mogu furati ovaj clean german style bez 9j nikako..vw_damir je napisao(la):hahaha
Golf je... nema dalje
Jel te ovo nafurao da i ti svog radis na ovaj fazon :icon_biggrin:
Oggy je napisao(la):Danas sam uradio crvene linije na lajsnama bocnim i na maski, skinuo obrvu sa nje, skratio opruge (sportske), a jos cu malo rezat kad stignem..kad bude vremena ovih dana uradicu i lajsne na branicima i stavim slike...uglavnom, mnoooogo ljepse izgleda.....i jos famozni spojler od GTI-a i bice bolji od ovog na slikama pozz
jos da kupis ove moje fele
hahaha