Član
dobre fele
Pozz..Fin golfic...Toncy je napisao(la):Lijep golf,zna li neko slucajno gdje se imaju ovakve felge naci.
Pozz
DuloX_ je napisao(la):heheh sto bi ljudi rekli puna hauba motora :lol: heheeh a kakve su ti to tablice bolan bolan :icon_redface:
Bas me zanima kako si postigao tih dodatnih 30ks,jer chipom bi dobio najvise 11ks ipak je to atmosferac...Adiii je napisao(la):Evo malo info od golfa...
Model: Golf 3
Motor: 1.8Gl 90ks...orginal....ali sad ima 120ks..:lol:
God. : 96
Boja: Flashcrveni metalik
Vanjski stajling: hmm tesko objasniti....vidise dosta na slikama...a da sad i ima crna stakal.
Unutrasnji stajling: ma nista orginal.
Planiro sam da sa za zimu stavim Wide Bodykit...i da kupim crne 18nske..i da ga cipam...to radi jo jednu 15ks...i mozda da ga spustim na praed 60mm a nazad 40mm....vidje cemo. Peace out!!
TDi Power je napisao(la):Bas me zanima kako si postigao tih dodatnih 30ks,jer chipom bi dobio najvise 11ks ipak je to atmosferac...Adiii je napisao(la):Evo malo info od golfa...
Model: Golf 3
Motor: 1.8Gl 90ks...orginal....ali sad ima 120ks..:lol:
God. : 96
Boja: Flashcrveni metalik
Vanjski stajling: hmm tesko objasniti....vidise dosta na slikama...a da sad i ima crna stakal.
Unutrasnji stajling: ma nista orginal.
Planiro sam da sa za zimu stavim Wide Bodykit...i da kupim crne 18nske..i da ga cipam...to radi jo jednu 15ks...i mozda da ga spustim na praed 60mm a nazad 40mm....vidje cemo. Peace out!!