Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Golf 5 - problem sa daljinskim otkljucavanjem

Pozdrav ljudi, imam problem sa daljinskim otkljucavanjem na golfu 5. Prije dva mjeseca mi se desilo sljedece: Otkljucam auto i sva se vrata otkljucaju osim vozacevih. Probam ponovo zakljucati pa otkljucati, nista. Jedini nacin da otkljucam vozaceva vrata je bio da gurnem kljuc u bravu i tako otkljucam. Kasnije sve radilo normalno. Medjutim, u zadnjih par dana se stalno pocelo desavati to. Znaci samo na vozacevim vratima, ostala se normalno otkljucavaju (a zakljucavaju se normalno i vozaceva).
Zna li neko sta bi tu mogao biti problem?
 

AlmirV

Član
Pogledaj samo buzir izmedju vrata i A stuba, ako su unutra žice cijele, nisu oštećene. 99% bravu ces morati zamijeniti, tako isto kod oca bilo na zadnjim lijevim i jedno vrijeme nije mogao nikako da otvori. Kako smo zamijenili bravu sve ok.
Sad I kod njega zezaju vozaceva vrata
 
Samo zice provjeri to je u vecini slucajeva dok ti je profunkcionialo prvi put jer nakon otvaranja dobile zice kontakta pa radilo neko vrijeme a sad odpale pa nece nikako