M A R E X je napisao(la):Je sui razmisljao o mijenjanju ovih lijepih obrva....
stavi one sto nemaju izrezano za zmigavac
nermin suljagic je napisao(la):Brate svaka ti cast za Golfa,prva je liga...nice je i onaj Mujin SPEEDSTER,cini mi se da je slikano na jezeru u snijeznici...i ja se malo borim sa tuningom,al polako sticicu te,cuvaj se...hehehe..pozdrav tebi i tvom ljubimcu:lol:
Sta mislis jarane da presvuces B-stub matt-crnom folijom,malo bi ti golfa izvuklo u duzini,a lijpo stoji i uz zatamnjena stakla...to ja planiram raditi na svom golfu,sam sto nemogu nabaviti kvalitetnu foliu,koja se nebi ljustila...to ti je od mene malo...
bulex je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):ima ukrase od mahagonija il cega vec nemam pojma,dodje to uz highline paket opreme,a ovi r32 unutrasnji detalji oko radija plastike, plastike na ruckama od vrata unutra tam i to,to kosta oko 250 eura,origigi naravno,i to je od alumunija brusenog i jako lijepo izgleda,samo mi jos to fali i kompletan r32 enterijer imam,al to ne vjerujem da cu uzimati,mnogo para za par bezveznih dijelova.
a origigi R sjedista
a koliko li su para ova sjedišta (izvinite što se vratih ovako podaleko u temi) mislim polovna, ima li to ko, prodaje li se gdje, ja bih ovo volio staviti u svog golfa i ima li tu kakvih problema sa zamjenom, mislim na airbag, grijače u sjedištima, hoće li to sve fercerati sa istim procesorom ili možda treba i tu nešto mijenjati