Član
Tada ce bit premocna unutrasnjost,ja sebi planiram stavit MFD ili neku kinesku navigaciju,nesto kontam ako stavim MFD nista nisam dobio,opet mi treba transmiter za pjesme a s drugu stranu original je i mocnija...
Nemozes fulat sa MFD jer ipak tvornica je tvornica, na netu nades mp3 changer sa usb interfacom spojis je na nju i kud ces bolje imas orginalnu a jos sa modernijim update-om...to ti je moja preporukaTada ce bit premocna unutrasnjost,ja sebi planiram stavit MFD ili neku kinesku navigaciju,nesto kontam ako stavim MFD nista nisam dobio,opet mi treba transmiter za pjesme a s drugu stranu original je i mocnija...
Idemo i ne stajemoNema sta druze fino napredujes samo tako nastavi
Ja isto planiram krajem ovog mjeseca 17''
Garantira mi godinu dana cak i vise ali opet zavisi cime se pere i kakvim krpama se susi, ja iskljucivo koristim krpu od mikrofibre njeznu, tako da nema guljenja laka i slicnoLip skroz,koliko dugo traje ovakav sjaj??
Jesi razmisljao o farbanju lajsnj u boju auta?
Hvala, bolje ti je sada iz razloga zastitit ces ga za zimu od soli kamencica i ostalih stvari a kad budes radio lajsne bit ce lakse onome ko ti bude bojio utvrdit stvarnu boju auta, tako da moja preporuka bolje prije zime i prije bojanjaDruze stvarno si ga sredio ja razmisljam dali da poliram sad auto ili na proljece kad budem farbao lajsne u boju auta
Garantira mi godinu dana cak i vise ali opet zavisi cime se pere i kakvim krpama se susi, ja iskljucivo koristim krpu od mikrofibre njeznu, tako da nema guljenja laka i slicno
Naravno odavno je u planu, ali uvijek nesto drugo ispadne pa se samo odgada, trenutno je nedostatak vremena, ali bude i to
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk