Reci mi kako se ponasaju tapacirunzi na vratima nakon pranje.
I ja ovo planiram da uradim ali na ljeto kad bude veoma toplo, sve fino da usisam tim "usisivacem" vjerovatno je to dubinsko ako se ne varam i onda da sve ostavim da se fino osusi, cak sam cuo od drustva da mirise prijatno...Kad je vec tema dignuta
U Zenici na samouslužnoj praoni ima onaj usisivač sa hemijskim čišćenjem... Izbacuje pjenu i odmah usisava...
Sjedišta u korsi bila užas... Oprao sve za 3KM... bukvalno nova...Tapacirunge, prednja i zadnja za tu cifru... Još na proljeće trebam opet ponovit i oprat pod auta dobro i ostavit da se osuši... Na praoni mi tražili 60KM za pranje... Isto uradio za 3KM i prezadovoljan sam... Bez vađenja i ostalih zezancija...
I ja ovo planiram da uradim ali na ljeto kad bude veoma toplo, sve fino da usisam tim "usisivacem" vjerovatno je to dubinsko ako se ne varam i onda da sve ostavim da se fino osusi, cak sam cuo od drustva da mirise prijatno...
Hvala na savjetu, cekam onda bar tih 10 stepeni pa idem na pranje...pozdravSta znam, nije bilo nekog narocitog mirisa, malo kao deterdzent i to je to... zavisi od sampona... ne prodire duboko u sjedista jer odmah usisava tako da se osusi za sat vremena max, kad je bas toplo... bilo negdje oko 10 stepeni kad sam ja prao, predvece oprao-do ujutro suho sve