Nebojsa_GTD Član 10.12.2017 #16 De ostavi sliku od motora boga ti. Ako je po kw I kubikazi dat set to je to onda. Sent from my F3111 using Tapatalk
De ostavi sliku od motora boga ti. Ako je po kw I kubikazi dat set to je to onda. Sent from my F3111 using Tapatalk
jnkrnk Član 10.12.2017 #17 Nebojsa_GTD je napisao(la): De ostavi sliku od motora boga ti. Ako je po kw I kubikazi dat set to je to onda. Sent from my F3111 using Tapatalk Kliknite za proširenje... Posaljem ujutro čim poslikam svog Trazio sam za 1.6, nije pasalo, onda su prepoznali moj stari, izvadeni set i kazali da je to od 1.8, tj kazu mi u autu ti je 1.8 ne 1.6 Poslednja izmena: 10.12.2017
Nebojsa_GTD je napisao(la): De ostavi sliku od motora boga ti. Ako je po kw I kubikazi dat set to je to onda. Sent from my F3111 using Tapatalk Kliknite za proširenje... Posaljem ujutro čim poslikam svog Trazio sam za 1.6, nije pasalo, onda su prepoznali moj stari, izvadeni set i kazali da je to od 1.8, tj kazu mi u autu ti je 1.8 ne 1.6
jnkrnk Član 10.12.2017 #18 r32user je napisao(la): Druze jel se radi, ako radi . Vozi U najgore slucajnu i da sve radi i pase, dobio si malo ojacanu lamelu i korpu. Tj. moze podjeni malo vise hs i Nm Kliknite za proširenje... Radi druze, nego eto malo glupast osjecaj neznas koji motor imas
r32user je napisao(la): Druze jel se radi, ako radi . Vozi U najgore slucajnu i da sve radi i pase, dobio si malo ojacanu lamelu i korpu. Tj. moze podjeni malo vise hs i Nm Kliknite za proširenje... Radi druze, nego eto malo glupast osjecaj neznas koji motor imas