Golf 4 GTI Vasi savjeti i iskustva?

Golf 4 GTI Vasi savjeti i iskustva?

Kilometraža svima u blizini. :kiss: Ovi su imali 270-280 000 km prije 6-7 godina. :D

Neko je već napisao, za te pare nek' sebi kupi Audi TT i uživa.
 
Član
Dignuti kredit i kupiti gti za 11.milja i ko ti garantuje da nece sta stradati..jos razmisli nije bas jeftino odrzavati gti..a za tu lovu mozes uzeti dosta mladje auto limuzinu,dadni bratu to svoje a sebi uzmi kakvu limuzinu ili manje auto koje je mladje.
 
Član
Po meni ovaj navedeni plavi, vrijedi max. 9k i to da su servisi odrađeni, znaci da je sve u tip top stanju, da je tek registrovan, i da je kilometraza tacna.

Peticu GTI-a za 11k ne mozes naci, ali kad si vec nanijetio 4. GTI, mozes nekoliko hiljada jeftinije naci, i to da mu znas i oca i majku i da ulazes narednih 5 godina u njega, a da cifra ne prelazi 10k.
 
Član
Plavoga Gtia treba registrirati, tapacirung unutra nesti popraviti ne znam sta tocno i posto je na 18-kama i gewinde na njemu kaze da treba i podvozje da se uradi cahure lafeta i jos nesto :D
 
Član
Puno brate, puno...
Najbolje bi ti bilo racunaj posebno koliko sta vrijedi, i uzmi nekog pristojnog pa izracunaj koliko bi te sta kostalo da ti po svom ukusu odradis.
 
Član
Posjedujem identično vozilo, jettu GLI, 1.8 turbo motor, i mogu reći samo pohvale za sad koliko je ja vozim..Potrošnja je od 7 do 12-13 L, extra ide, dobar zvuk..
Al razmisli dobro da digneš 12.000km i da daš za ovog GTI-a što si naveo, a on strada za 5-6 dana, i gdje si onda, nema te nigdje !? I ako već tražiš GTI-a trazi onu Američku verziju sa 180ks, ali ako ti je brat početnik, onda neka uzme TDI 96kW, šta ćemu odmah benziranja
 
Top