Toncy Član 07.12.2008 #170 Mata svaka ti cast,farove si sredio za 10 Kao sto Trozic rece sada imas unikatne farove Pozz i sretno u ostalim radovima
Mata svaka ti cast,farove si sredio za 10 Kao sto Trozic rece sada imas unikatne farove Pozz i sretno u ostalim radovima
GOLFVR6 Član 20.02.2009 #172 Evo malo da dignem topic, neki dan, lokacija autoput HR. Felge 15-ke i tu je tek pokazao svoje. Malo kasnije se naslonila na 250 al nisam stogao slikati.:icon_smile:
Evo malo da dignem topic, neki dan, lokacija autoput HR. Felge 15-ke i tu je tek pokazao svoje. Malo kasnije se naslonila na 250 al nisam stogao slikati.:icon_smile:
GOLFVR6 Član 20.02.2009 #176 LudoA je napisao(la): Sto su ti ove lampice upaljene? :icon_question: ili je to odsjaj sunca? Kliknite za proširenje... Odsjaj druze:icon_smile:
LudoA je napisao(la): Sto su ti ove lampice upaljene? :icon_question: ili je to odsjaj sunca? Kliknite za proširenje... Odsjaj druze:icon_smile:
A admir jahic Član 20.02.2009 #178 ja mislim da nemoguce da vr6 moze ic ovoliko znam kako ide u duji al nisam siguran al eto :icon_question:
ja mislim da nemoguce da vr6 moze ic ovoliko znam kako ide u duji al nisam siguran al eto :icon_question:
Eko Član 20.02.2009 #179 admir jahic je napisao(la): ja mislim da nemoguce da vr6 moze ic ovoliko znam kako ide u duji al nisam siguran al eto :icon_question: Kliknite za proširenje... moze sat pokazati .. sto znaci da laze... sto znaci da ide maybe realno 215-220 kmh dole-gore btw jesi ti sebi radio ovu podlogu ?
admir jahic je napisao(la): ja mislim da nemoguce da vr6 moze ic ovoliko znam kako ide u duji al nisam siguran al eto :icon_question: Kliknite za proširenje... moze sat pokazati .. sto znaci da laze... sto znaci da ide maybe realno 215-220 kmh dole-gore btw jesi ti sebi radio ovu podlogu ?