Član
Pa probaj na taj način ispitati,uglavnom svaki put mora caknuti pri dovođenju napona
Senzor radilice,ako ga već ima,se nalazi kod remenice radilice,ne možeš ni njega fulati nikako![]()
Probaću, hvala ti. A ne može fulati ko zna, a ko ne zna...

Pa probaj na taj način ispitati,uglavnom svaki put mora caknuti pri dovođenju napona
Senzor radilice,ako ga već ima,se nalazi kod remenice radilice,ne možeš ni njega fulati nikako![]()
Ehh' baš si ga utješioMa mijenjaj redom, potrefit ces nekad![]()

Najlakše tako. Znao sam ja to i bez tebe.Ma mijenjaj redom, potrefit ces nekad![]()
Šta ima za golfinuMa idem u subotu na provjeru pumpe. Danas ništa nisam stigao, osim što je stari provjeravao ovo sa ventilom, jer sam mu jutros to pomenuo, i kaže da se čuje svaki put kada dovede plus sa akumulatora, jedino ako se desi nešto pa da zatvori nasumično u toku vožnje.

evo kome cu ja pumpu prodati hehehe..Još je kod njih, kažu da je loša pumpa, da se mora reparirati, da je i elektronika loša. Taman došli pred servis i mi ga ugasili, da probamo upaliti pred njima, neće, sreća po nas da smo stigli bez problema a i sreća da vide o čemu se radi. I skinuli deklo sa pumpe i pomjeri nešto rukom i upali auto i sada je kod njih i to sređuju.
bice reparacija oko 250KM
evo kome cu ja pumpu prodati hehehe..
ako je 66 kw imam. 100km.
nemoj dzaba davat pare za reparaciju. jos i elektronika nevalja
meni dzaba stoji