Golf 3 swap audi 1.8turbo

Golf 3 swap audi 1.8turbo

Pozdrav,zanima me dali u golfa 3 pase motor od audia 1.8 turbo,da nema kemijanja oko nosaca i dali pase struja od golfa da motor upali posto se slaze za streetrace? Treba mi samo da auto upali nista migavci itd..hvala u naprijed
 
Instalacija ti ne pase,s mjenjacem mozda I moze neka kemija al ako ides na street race treba ti sto kraci omjeri na mjenjacu da imas bolje ubrzanje al davalja da sve slozis neces za 5 tisuca ni primirisat...
 
Znaci instalacija treba od toga audia? A mjenjac od cega,iskreno nebi nesta spektakularno ciljam na klase 16-17 jedna od tih...a masina pase na golfa 3?
 
Cip bi iso to je sigurno,ali me zanima
1. Dali ide taj motor u sasiju od golfa 3
2.koji mjenjac staviti na taj motor
3.sta sve od struje treba od audia
Kad bi se to rijesilo isla bi pumpa 11mm gore dizne vece,i chip protocni auspuh tj downpipe,turbo i intercooler

Koje dizne stavit i koji turbo?

To je krajnji cilj
Za iducu sezonu je cilj ubacit motor i mjenjac da ude u klasu bar 17
 
Poslednja izmena:
Član
Kod mene je taj motor u B4 sa full opremom u autu i gajbom pive u gepektu ide 15.5. Ti bez interijera sa malo boljim gumama i sitnim modifikacijama na motoru možeš u klasu 15.

Koji ti je motor dosad bio u autu? Što se tiče mjenjača kad motor stoji uzdužno svi mjenjači su isti, kod poprečnog neznam kakva je situacija.
Tebi treba motor od A4 ili golf 4 za nsoače motora traži po googleu imaš toga na pretek.

Struju uzmeš s tog auta i svu instalaciju. ECU i motori maju zasebnu instalaciju i ondana tvoju kutiju osigurača ide 3-4 žice za napajanje. Trebaš uzet bravu i imboliser s tog auta ili odnjet nekom da ti ga skine s komjutera motora.

Kolko imaš godina?
 
Sto mi ovo djeluje kao jos jedan kako ga ono vi zovete "padobranac".
Taj motor od audija a3 trebalo bi da pase na saraf u golfa 3
Mijenjac staviti koji i dodje uz auto
Od struje ti treba motorna instalacija od a3 i neko ko se konta oko prepravki sa audijeve struje na ce2 struju od golfa 3 prebacivanje dzekova i tako to.
Ne znam na kakvu pumpu od 11mm kontas ja sam za pumpu s 11mm cuo samo kad se budzi bosh pumpa na tdiu sad moguce da ima neka veca pumpa umjesto one u rezervoaru sto ide. Na taj motor treba traziti oznaku agu sa mehanickom klapnom gasa, turbo sa s3 ili tt full protocni auspuh dizne od tt i veci interkuler i auto ide na oko 250 260ks lagano. Imas temu od golf g60 gde momak bas 1.8t motor je sad napravio na 270ks pa njega pitaj a takodje je pakovao 1.8t u burazovu dvojku koja takodje vozi street race i ima oko 260ks.

Sent from my SM-G900P using Tapatalk
 
Član
Samo naprijed ja sam sebi isto swap uradio sa 21 godinu, misli da nisi neki klinjo od 15 god. .
Ugl pripremi novaca, koliko god da izračunaš da će te izać na tu cifru stavi još 50%. Ovo sve ostalo pičkin dim
Nisi rekao koji ti je motor bio u autu, ako si imao onog gti 2.0 8V 115 ks pumpu u rezervaru netebaš mjienjat
 
Jeje gti je,swap je zapoceo auto je prodan upravo malo prije,odluka je pala da se uzme audi a3 1.8.turbo stranac ili bez papira i slaze za utrku
 
Član
Ja bi ti preporucio da uzmes stranca sa papirima. Ipak te neko poslije ne moze peglati da to nije tvoje, da je ukradeno i sl.
 
Top