Član
RE: Golf 3 cabrio project 1 zavrsen str2
hvala drug
sto se tice auspuha puno prepravke ima da se u sredinu stavi jer je neko prije mene rezo branik da bih stavio ovaj auspuh i onda mi ostaje rupa na ovom dijelu i odlucio sam nista nedirati pa mozda nekada u buducnosti i to da uradim.......a sto se spustanja tice razmisljo sam o oprugama,ali..... skupljaju se pare za ovo.............
Uploaded with ImageShack.us
hvala
enesss je napisao(la):odlicno ispao druze
inace....mrzim čunga lunga svemirske branike na ovakvim autima,ali ovaj nazad se stvarno fino uklopio , prednji kraj jos ljepsi....
nema sta , sve u svemu jako lijep golf
hvala drug
Alive je napisao(la):rale_cazin je napisao(la):Auto je super uradjeno, meni nije sjeo auspuh pozada nikako jer je to neki ferari branik i auspuh je predvidjen na sredini kroz tu rupu al je i pomalena rupa za to... a napred nekako mi ne stoji sva maska crna probaj donji dio maske u boju auta mislim da ce se bolje uklopiti uz branik jer si zacepio sve u braniku ... sve drugo je odradjeno super samo ga jos spusti i bit ce
Slazem se sa svim navedenim
sto se tice auspuha puno prepravke ima da se u sredinu stavi jer je neko prije mene rezo branik da bih stavio ovaj auspuh i onda mi ostaje rupa na ovom dijelu i odlucio sam nista nedirati pa mozda nekada u buducnosti i to da uradim.......a sto se spustanja tice razmisljo sam o oprugama,ali..... skupljaju se pare za ovo.............
Uploaded with ImageShack.us
NeverMind je napisao(la):druze odlican golf :icon_smile:
hvala