Pa logg da necu samo skinut konto radit zadnji dio ponovo sve. Gepwk uklonit bravu i narkitat to i udubina od srednjeg znaka i desno rupice od znakaNemoj to radit jer ako uklonis znak nazad i ono golf cl ostace ti rupice bolje uzmi i predji u crno opet i tjt. A kad budes mogao onda uzmi ako vec hoces izvadi to i fino uradit povarit to sto hoces i pogitovat posle da to valja.
Okk ma kakvo vracanje sve je od petaka baa kako se i radilo a nemam noviji slika unutrasnjosti sve je normalaa a j nemam kad vise sta uradit sljedece moram rubove rdit zadnje nmgu kaci mi punoNemoj ukidati tablicu , mislim onu plastiku , daj slika unutrasnjosti ako si sklopio to , ili si vratio svoju tablu ?
Stoo ?auu gepekaaaa,tu sva prica zavrsava hehe
to je nebitno,poneta je u ''bed luk-u'' ode taj auto u krivom smjeru....Stoo ?
Jesam li dobro uradio ili ne hah
Zasto krivi smjer golf se tek pocinje raditi naravno da ne pomisljam vracat gepek na staro jer ce se raditi tuning i branici vec se pocinju pravit i pragovi tako da imamo vec cilj i spisak sta se radit. I mislim da nismo nista tu sjebali kao sto kazes kvari izgled.to je nebitno,poneta je u ''bed luk-u'' ode taj auto u krivom smjeru....