Član
Kad budes kupovao daljinsko gledaj da je skakavac, da mozes narezati svoj kljuc od auta.
Jest skakavac ko u mk 6 kockastiKad budes kupovao daljinsko gledaj da je skakavac, da mozes narezati svoj kljuc od auta.
Potpisujem kolegu ... Malo je previse tih crvenih detalja... Svaka cast za tvoj trud i tako kvalitetan posao ...Divim ti se narocito kako si tablu i sjedista sam ubacio samo imam par sitnica koje mi se ne svidjaju to su ovi tipa crveni detalji kao npr: VW znak napred i nazad, oznaka GOLF nazad, poklopci amortizera pod haubom sto su crveni nekako pare oci, kuka za slepanje crvena sve ostalo je bombon i jedan predlog uzmi bumper sprej i osvezi malo branike ne bi bilo lose
Hvala druzeee a ovi ddetalji crveni su jer sam plapnirao srce felgi u crveno i retrovizor pa da bude u sklopuDivim ti se narocito kako si tablu i sjedista sam ubacio samo imam par sitnica koje mi se ne svidjaju to su ovi tipa crveni detalji kao npr: VW znak napred i nazad, oznaka GOLF nazad, poklopci amortizera pod haubom sto su crveni nekako pare oci, kuka za slepanje crvena sve ostalo je bombon i jedan predlog uzmi bumper sprej i osvezi malo branike ne bi bilo lose
Divim ti se narocito kako si tablu i sjedista sam ubacio samo imam par sitnica koje mi se ne svidjaju to su ovi tipa crveni detalji kao npr: VW znak napred i nazad, oznaka GOLF nazad, poklopci amortizera pod haubom sto su crveni nekako pare oci, kuka za slepanje crvena sve ostalo je bombon i jedan predlog uzmi bumper sprej i osvezi malo branike ne bi bilo lose
Okee A bili valjalo da pozadi uklonim znak i ovo golf.cl i gore na gepeku bravu da bude ono lim mjesto ove plastike (drske)[/QUOTE][QUO.TE="Nebojsa_GTD, post: 1348465, member: 35473"]Ja bih retrovizore u belo a crvene dijelove vratio u izvornu boju sem ovih kao GTI linija i celjusti od kocnica.