Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
samo da se nadovezem gore na raspravu vezano za IC, vidim neka pametovanja opet..
Nije problem velicina fabrickog ICa, vec sama njegova pozicija, gdje apsolutno ne dobija nikakav dovoljan zrak da bi se hladio.. pogotovo ne po gradu pri nizim brzinama (od semafora do semafora)
Stovise, za fabricki pritisak taj IC je idealan (fabricki), samo ga treba izmjestiti naprijed, to je sve..
Znam noke odustao sma radi toga ide ic nekad u karambolku....Hvala ljudi a ovaj čovjek radi baš za 10 ja sma zadovoljan sjetim ga s ekad dog prebacim brzinu...hehehe
Evo ovih dana nabavim tamam sat od td org za moj motor i instalaciju kad ono pokvaren obrtomjer....Šteta u potrazi sma za drugim da nešto napravim da valja...Al ovaj mi se sviđa kad dam kontakt odmah pokaže nivo goriva i temp, mjeri brzinu unazad kreće od 0 itd.....a ima i finih ovih lampica, kao što su oznaka za kratka svijtla, prendje maglenke, zadnje maglenke, lampica za rezervu itd.....evo slika kako stoji al dok ne nabavim drugi ili popravim obrtomjer nije to to..pozzz
fino je legao, vidjecu i ja mozda uradim bijeli cajger za svoj sat malo za promjenu, ne znam jesi li vidio kolega nikola prodaje maglenke i cjena je ok, cijeni ih 60km
fino je legao, vidjecu i ja mozda uradim bijeli cajger za svoj sat malo za promjenu, ne znam jesi li vidio kolega nikola prodaje maglenke i cjena je ok, cijeni ih 60km
Pošto nisma maogao onaj sat napraviti obrtaje uzeo sma zamjeniski dok nađem onaj od novije tipe...drug mi odradio osvijetljnje led bijelo ovaj je ispravan ako nov sat pa evo i slika....A uskoro id ei pravi up date felge bbs 15 i spuštanje aBD...pozzzz