Pozdrav raja, ako moze pomoc. U pitanju je Golf 2 1.6 benzin i problem je sa strujom. Izvadio ja radio iz njega ,da vidim kako je sta spojeno i nije htjeo da udje unutra i ja par zica malo maknem na stranu i ubacim radio . Upalim kontakt i onda hocu da upalim radio a kontakt se ugasi.A ako upalim radio onda kontakt nece da se upali . Sledeca stvar upalim duga svjetla ono na blic i kako ih upalim tako mi pocne da sjaji instrument tabla i upali se kontakt iako ga ja nisam upalio. Onda sad dadnem kontakt i da upalim zmigavce cuje se samo beeeep i crkose osiguraci za svjetla i zmigavce. A jedan put kad sam malo kablove prodrmao sve je htelo da radi , samo su zmigavci prebrzo blinkali . Inace idem skolu za elektricara pa znam ponesto oko struje , pa da li bih sada trebao da skidam citav prednji tapacirun tj instrument tablu i to sve da bih mogao da vidim dje je kvar jer ocigledno je negdje spoj a nista nisam spajao niti sjekao . I ako se ne varam ako je masa u pitanju velike su sanse da se auto zapali? Ispravite me ako grijesim a volio bih da grijesim. Pozdrav