Član
dellas je napisao(la):Gresis veruj miUglavnom KR ti ide sporije 0.5 sek nego sto mislis, sto je i realno mene je bas cudilo kako fabricki kr da ide 15.3. Uglavnom 15.8 je jako dobro vreme za njega.
Zbog olaksavanja
dellas je napisao(la):Gresis veruj miUglavnom KR ti ide sporije 0.5 sek nego sto mislis, sto je i realno mene je bas cudilo kako fabricki kr da ide 15.3. Uglavnom 15.8 je jako dobro vreme za njega.
g0go je napisao(la):Ja sam skontao da ne mjeri reakciju, a postoji mogucnost da se ukljuci... Kada bude dogovor da se opet sastanemo na pisti, stat cu sa zimuljama pored tebe da vidimo koja je razlika sada... Mozda se malo uvjeris... Do tada mozemo samo bezze pisati stvari..
Nego, jesi li ti zadovoljan sa KRom ?
dellas je napisao(la):15,66 bruka dobro vreme za KR-a, treba biti zadovoljan.
BaXRS4 je napisao(la):Imao si sviranje danas:123::123: Golfeza je utegnuta mnogo![]()
GTI FAN je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Imao si sviranje danas:123::123: Golfeza je utegnuta mnogo![]()
O bax cini mi se da sam te vidio prosao si u pravcu Dbk,ja gledam ko svira,bgmi lijep sivi gospodar prstenova ako se ne varam
![]()
Ma ja gledam ko mi svira ni na kraj pameti da si tiBaXRS4 je napisao(la):U zadnji sekund sam te uhvatio da izlaziš, bio sam u žurbi(standardno :/ ) a i u koloni pa mi bilo nezgodno stati, prstenovi su ok,u onome sam najvišejel se sija išta u pokretu??
jučer sjela neka nova obuća
![]()
Nego vozio sam ja dvica i dvica i znam da bez problema može unutra visoka osoba, e sad il je tvoj GTI manji haha, il si ti neki dosta visoki tip hahahaha)
Hvala, i GTI je kao mladić, godine mu ništa ne čine![]()
BaXRS4 je napisao(la):Već sam nazad kralju, žurno sam išao nešto završiti..... a meni kao kažu da sam visok nigdje veze 193...
Morat ću štikle u neumu nositi hahahah
Auto koji si vidio, u 2 god i pređenih 70tkm, je imalu zamjenu žarulje kratkog svijeta i metlica brisača...... obožavam tu sivu curu.
Piće rado, tko bude prvi ili ti ovamo ili ja dolje.![]()