Porschefan je napisao(la):Ma ne more ovo meda, brža KIA dizlo :lol:
Odlično vrijeme na 402, pravo iznenađenje i pravi pokazatelj da je motor ko "zingerica" :icon_smile:
pukim48 je napisao(la):svaka cast na urednosti
a pogotovo na odrzavanju...ganjaj druge felge, po mogucnosti nesto u "race fazonu"
B.M - Floyd je napisao(la):Svaka čast na vremenu sa KR-om .. Imaš li kakav video sa staze ? :icon_biggrin:
BaXRS4 je napisao(la):Jel dobra kava u Škorpionu?
pukim48 je napisao(la):citas mi misli :icon_smile:
saljem ti nesto u inbox ako nadjem
BaXRS4 je napisao(la):Jel dobra kava u Škorpionu?
BaXRS4 je napisao(la):Bio sam malo podalje i taman u odlasku iz grada kada ste se uparkirali, bilo vas je lijepo vidjeti, 3 cool autića tvoj izgleda najpristojnije ako si skužio nekog audija na cesti par minuta nakon što ste sjeli onda si me vidio, malo nižeg audia
Znao sam da idete gore, idući put vas sigurno pozdravim.
GTI FAN je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Bio sam malo podalje i taman u odlasku iz grada kada ste se uparkirali, bilo vas je lijepo vidjeti, 3 cool autića tvoj izgleda najpristojnije ako si skužio nekog audija na cesti par minuta nakon što ste sjeli onda si me vidio, malo nižeg audia
Znao sam da idete gore, idući put vas sigurno pozdravim.
Vjeruj mi kad god u Capljini vidim nekog malo boljeg Audia okrenem se i pomislim mozda je ovo bax sa foruma jer znam koji si ti fan Audija Aj kad se vidimo popijemo pice i budes li kroz Neum dobar sa vremenom i vidis jednog zastitara dugonju sa Puntom securitas intervencija kako dangubi u Marineru na magistrali,svrći
BaXRS4 je napisao(la):Dogovoreno, često sam na toj relaciji a i ti u Čp, vidimo se sigurno. Oba se kotrljaju, nama prestavljaju više od konzerve na kotačima i to je bitno, a kakvi su, da je sredstava znali bi mi kakvi bi bili vidimo se.
Znači ni iza tebe ne može nitko sjesti haha
ZELA GTI je napisao(la):GTI FAN: Hoćeš da ga iscipelariš? :lol::lol:
ZELA GTI je napisao(la):GTI FAN: Hoćeš da ga iscipelariš? :lol::lol:
ZELA GTI je napisao(la):Kakve veze paraolimpijada ima sa mnom? :icon_confused:
Dobar je Bax, ima bistroću i smisao za humor šestogodišnjaka, al dobar je lik sigurno. Nitko u stvarnom životu ne može biti ovakav idiot:lol:
GTI FAN: Mislim da se neću pojavljivati, od tjedna imam slobodnu samo nedjelju, sumnjam da ću je provoditi sa 5000 muških na vrućem asfaltu
GTI FAN je napisao(la):Evo samo da malo obnovim garage . Crna rajica se priprema za predstojeci streetrace,moramo se zabavljati na neki nacin :icon_biggrin: i dobio je nove prednje gume ,KR masina je u punoj formi,u medjuvremenu dobio je novo ulje LM Racing 10w 60,extra ulje sve poskakuje od srece te novi zupcasti i spaner .Malo slikica sa danasnjeg mjerenja vremena na 402 na Mostarskoj pisti uredjajem upitne tocnosti ali moze posluziti za okvirnu orijentaciju.
Povadio sam siceve da bude laksi i G-Tech mi je izmjerio najbolje vrijeme 15.2 sa reakciom pa 15.3 pa 15.5 a najlosije 16.3 :icon_sad: :lol:.Ako uzmemo neku sredinu to bi bilo oko 15.7 .Uglavnom ako na pravom mjerenju u kvalifikacijama to nebude tocno zasigurno se cuvajte barem svi u klasi 16 :icon_twisted: