I evo ga mali upload kao sto sam mu obecao stigla nova pumpa goriva,nije Bosh ali bogme radi ko da je :icon_biggrin:
Orginalno je za KR i daje 6 bari a prosla je davala max 4.7 bari pa je potpuno riknula a Repo mi je lijepo na pisti u Mostaru rekao 6 bari za KR a i ni milibar manje i doista tvornicka specifikacija je 6 bari a sto reci za sve vlasnike KRa,dado gti i ostali ako im neide dobro uradite ovo i mozda se necete pokajati ,letjelica zivota mi :icon_biggrin:
Danas montirana.
Posto mi je stara pumpa bila u kucistu promjera 52 mm a za KR je 60mm nabavljeno je kuciste 60 mm ali je pustalo gorivo i trebalo je brdo zivaca i tekuceg metala da se to sredi :icon_rolleyes:
Uglavnom sa Zelenkom golfom sa roll barom poznatim sa Mostarske piste se sada igram,doslovce mogu pustiti gas da malo ode pa ga opet dobijem na 400 m na kraju iako su mi gume toliko celave 16ke da me neki dan nisu htjeli pustiti na granici sa Hr
a to je slijedeca stavka .Realno mislim da bi crni Kadjo 2.0 16V poznat sa zadnjeg meeta u Mostaru mogao biti ozbiljno ugrozen,nije u Neumu pa se nismo jos utrkivali ali ja mislim da smo tu negdje,vidicemo,problem je sto mu moram nabaciti nove gume ali sad me odusevio KR,bijesna makinjica stvarno
ali kostao me para i zivaca dok sam sve uklopio da ide i radi kako treba,bolje da neznate.Nije to bas samo naci povoljan motor i ubaciti.
Dakle za KR pumpa ispod 6 bari ne dolazi u obzir.