Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Golf 2 G60 Rallye? Pogledati !!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Jel moguce da je neki krkan unistio Rallye Golfa....? Vidim ima ova prosirenja kao rally pa zato hocu da se savjetujem sa strucnjacima....:D :D

http://www.pik.ba/artikal/1148403/vw-golf-gti-16-v/

Za laike ev' kako izgleda rallye GolF ! :)

http://www.google.ba/images?hl=bs&biw=1280&bih=893&q=Golf%202%20rallye&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

Početnik
Interesuje jel auto fkt. Rallye Golf pa ga neki krkan" napucavao " vidis da ima ova prosirenja pragove i to a branici i farovi sa obicnog golfa

malo sam :icon_confused:

Član
Da jest to je rallye crveni iz Vogosce par puta ga vidjao samo se oda da je bio rallye po ovim bokovima ;)

Član
po bokovima tj. blatobranima je rallye, ove karambolke su ruzno uklopljene i nisu njegove, ma nista ostalo nije njegovo, motor je iz GTI-a jer koliko znam (ispravite me ako grijesim) da je rallye imao cca. 160 KS...

kao sto CHUZA rece "bio je nekad rallye" ;)

Početnik
nezz bas meni nekako lici na neku kopiju,jer nema ni syncra nit kog boga,al et opet haj' ga znaj

Početnik
Lija je napisao(la):
nezz bas meni nekako lici na neku kopiju,jer nema ni syncra nit kog boga,al et opet haj' ga znaj

E too....vidim nije G60 nema Syncro pogon !

E al' haj ti znaj sta sve nasi bosanski seljaci nece unistiti ! :icon_mad:

Doduse mozda ovaj jadnik i nezna sta voza treba ovo otic' pregledat' malo :lol:

Član
nije nikad ni bio rally nego je naknadno pravljen,nekada je bio sivi i imao neke sulunare nazad,ali davno je to bilo ima desetak godina;)

Početnik
GOLF TZ je napisao(la):
hahaha...sta mislis kupis rallye za milju i po... :lol::lol::lol:

HAHA, to bi bilo komaa :D :lol:

prozor je napisao(la):
nije nikad ni bio rally nego je naknadno pravljen,nekada je bio sivi i imao neke sulunare nazad,ali davno je to bilo ima desetak godina;)

Znaci ipak nije okej tnx...:)

Legend
sto se tice ovih tema, i sto neki novopeceni clanovi daju sebi za pravo da diriguju ko sta smije pisati na forumu, mislim da iste treba sankcionisati.. samo na taj nacin sebi stvaraju negativnu reputaciju i izlazu se riziku da dobiju ban !

sto se tice teme, nisam gledao auto, cuo sam se sa vlasnikom, kaze da se auto nalazi negdje u svrakinom, ovako na izgled reklo bi se da je fabircki rallye, eh sad sta je sa farovima, kakva mu je unutrasnjost to nebih znao, ali da imam pare, svakako da bih ga uzeo, mislim da je dobra baza ;)

ja sa oglasa vidim samo jednu sliku i slabo sta se moze prosudit jeli ima syncro ili ne to i ne mogu ovako, neko ko poznaje auto mozda zna sto se rubovas tice izgleda da jest rallye ali je posteno fasovao dijelova u rashodovanje, steta jer ovo nije bas dobro uklopljeno

sto noke rece dobra je baza

Član
.nOKe je napisao(la):
sto se tice ovih tema, i sto neki novopeceni clanovi daju sebi za pravo da diriguju ko sta smije pisati na forumu, mislim da iste treba sankcionisati.. samo na taj nacin sebi stvaraju negativnu reputaciju i izlazu se riziku da dobiju ban !

sto se tice teme, nisam gledao auto, cuo sam se sa vlasnikom, kaze da se auto nalazi negdje u svrakinom, ovako na izgled reklo bi se da je fabircki rallye, eh sad sta je sa farovima, kakva mu je unutrasnjost to nebih znao, ali da imam pare, svakako da bih ga uzeo, mislim da je dobra baza ;)

imam informaciju da auto stoji vec par godina kako stoji, nema sincro i 87 je godiste
a koliko ja znam rally se poceo 89 proizvoditi tako da s autom definitivno nesto nije ok ili nije rally ili papiri i slicno
jedino koliko ja vidim vrijedno na autu su blatobrani od rallya i ne znam kakva mu je unutrasnjost i ja sam kontao da pogledam (da uzmem) ali...

e onda definitivnoo nije rallye a rubovi su mozda i radjeni, joj u zenici je bio jedan crni golf nesto radjen kao rallye ali daleko od origanala a mislim da je gti 16v jer tabla mu je imala znacku 16v ispod kasete pretinca a to su imali prvi modeli 16v

Član
GolFanatiCars je napisao(la):
e onda definitivnoo nije rallye a rubovi su mozda i radjeni, joj u zenici je bio jedan crni golf nesto radjen kao rallye ali daleko od origanala a mislim da je gti 16v jer tabla mu je imala znacku 16v ispod kasete pretinca a to su imali prvi modeli 16v

ima i sad, cesto pored magistrale bude, na nekoj praonici
juce ga ja vidio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.