BoroLO Član 01.03.2011 #33 RE: Golf 2 by Dj Hvala ljudi na lepim komentarima... Ovaj golf ce tek da bude lep, ovo je nista za sad ) Danas sam se igrao sa visinom, kupio sam sva 4 koni amorta i h&r opruge... visina 80/80 Tako da je "malo" zakucan sad ) Mada ja bi jos :icon_smile:
RE: Golf 2 by Dj Hvala ljudi na lepim komentarima... Ovaj golf ce tek da bude lep, ovo je nista za sad ) Danas sam se igrao sa visinom, kupio sam sva 4 koni amorta i h&r opruge... visina 80/80 Tako da je "malo" zakucan sad ) Mada ja bi jos :icon_smile:
MAXI-Megane Početnik 01.03.2011 #35 RE: Golf 2 by Dj Ja ako nastavim da se druzim sa tobom moj Megane ima da se vuce po asfaltu,,,, :icon_cry: :lol::lol:
RE: Golf 2 by Dj Ja ako nastavim da se druzim sa tobom moj Megane ima da se vuce po asfaltu,,,, :icon_cry: :lol::lol:
BoroLO Član 01.03.2011 #36 RE: Golf 2 by Dj Nisi ni svestan jos koliko ces da ga vuces Samo cekaj da spadne sneg... ) Da pocnu pripreme auta... A i velikog skupa ) Puki malo je ovo Cekaj da popeglam rubove (samo da mi se pegla ugreje) Ide on jos dole
RE: Golf 2 by Dj Nisi ni svestan jos koliko ces da ga vuces Samo cekaj da spadne sneg... ) Da pocnu pripreme auta... A i velikog skupa ) Puki malo je ovo Cekaj da popeglam rubove (samo da mi se pegla ugreje) Ide on jos dole
MAXI-Megane Početnik 01.03.2011 #37 RE: Golf 2 by Dj BoroLO je napisao(la): Nisi ni svestan jos koliko ces da ga vuces Kliknite za proširenje... Samo ne znam kako sad ovo da protumacim :icon_eek: :lol:
RE: Golf 2 by Dj BoroLO je napisao(la): Nisi ni svestan jos koliko ces da ga vuces Kliknite za proširenje... Samo ne znam kako sad ovo da protumacim :icon_eek: :lol:
KingP Član 02.03.2011 #40 RE: Golf 2 by Dj Prekrasan primjerak golfa 2 jednostavno ostavlja bez teksta Svaka cast
ArminM Član 04.03.2011 #41 RE: Golf 2 by Dj bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ispasti radovi,samo naprijed,dobar projekat fkt
Yugo Masina Član 04.03.2011 #43 RE: Golf 2 by Dj extra golf samo bi po meni bio bolji bez te naljepnice na sajbi,sretno u daljnim radovima!!!
RE: Golf 2 by Dj extra golf samo bi po meni bio bolji bez te naljepnice na sajbi,sretno u daljnim radovima!!!
MAXI-Megane Početnik 04.03.2011 #44 RE: Golf 2 by Dj Ja ipak mislim da ce ta nalja ostati to je ime novog kluba ... Nego kad ce meni ova nalja stici
RE: Golf 2 by Dj Ja ipak mislim da ce ta nalja ostati to je ime novog kluba ... Nego kad ce meni ova nalja stici