RE: GOLF 2 UPDATE: gti spojler str.9
Da nastavimo juce mi nije radio image nesto pa nisam mogo slikice staviti! Pa krenimo lagano, prvo sam kupio uski branik za americko trziste od clana s foruma Error-a koji i nije u najboljem stanju ali sam zadovoljan jer sam ga trazio iznimno puno godina a nisam imao para kada je oggi svoj prodavao ali ko ceka taj i doceka, odnjeo sam ga na lakiranje i popravku, isto sam uradio i sa gti ralicom i zadnjim spojlerom ali i sa obadvije moje maske sto sam imao takodjer su u majstora
kada dodju vidjet ce te! Pa krenimo sa slikicama Evo branika
thx to error
Evo ga malo ogoljenog, spremnog za nove pobjede
Malo sam ga rastavljo iznutra da vidimo koliko ima hrdje pa evo na sta sam naletio za pocetak
Pa kako smo rekli da idemo na neki rat style nabavio sam dvije galerije jednu sam imao jednu kupio pa da imam 2 setup-a na njima
mislim jedna i moze na prodaju ako je neko zainteresiran moze poslati ponudu na pm
A evo i proizvodjaca
Posto se vecina exterijera radi moro sam se okrenuti na refresh motora nekim standardnim sitnicama pa sam kupio remen kais, disc plocice, ulje, 3 filtera i dihtung kartera!
Kada sam skinuo filter od zraka bio je pun neke prasine koja posjeca na sitne komadice spuzve i onda sam otkrio krivca
Pa sam sada zadovoljan sa ovim novim oriđiđi za golfa 2
A kako meni djavo neda mira kada sam vec skinuo deklo moorao sam to odraditi
Sada cekamo djelove da dodju od majstora a ja se zabavljam smirglanjem zimskog setup-a felgi snowflakes 14 koje cu polirati pa se malo zezat dok nezavrsim felge za ljetni setup! Veliki pozzz to all
PS. ako neko zna gdje ima kupiti lajsne za branik bio bih zahvalan ali da nisu s pijace