Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
meni je odlicno neznam sta vi kontate svak kaze da je dobro nije toliko svijetlo taman je za farove al eto ako obojis nema od tog nista ovo u mene kida na cesti
ma odlicno je ovo, ja sam sa i-beja narucivao foriju pa radio farove, uglavnom to je ta neka varijanta, i odlicno izgleda, nema uopste potrebe za tamnijim, samo bi se smanjio svjetlosni snop malih farova, ovako isto svijetli samo zuta nijansa!
Evo nekih malih upadate-ova lip stigao odmah postavljen stavljene gti police u odlicnom stanju pozadi sa orginalnim fabrickim zvucnicima stavljeni amortizeri zadnji novi slike uskoro
Znas sta bi ti valjalo,matom ofarabaj znak , imas ako ti se ne svidjalo za 5KM kupiti opet taj znak , imam ja negdje jedan nov , ali puno bolje kad je crn..
maa mozes odraditi ko i ja ovako izolir traku i lagano samo sto sam ja plavom trakom odradio cakk i na maski sam to uradio okolo...probaj testirat ovako trakom pa koja ti se svidi boja jaa sam uvjekk bio nesto drugaciji i meni crvena isfurala i reko da probam zutu ili plavu...kasnije mozes uzeti farbu zastiti i odraditi za vijekaa...