Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ode i ti na rally look
bas me zanima kako ce ispasti to sa corrado farovima, eto i ti i noke ste se upustili u taj projekat, jedva cekam da vidim kako ce leci
extra kad god ga u livnu vidim ostanem paf pogotovo kad sam tek vidio T borbet ... stvarno fina vozilica, samo mu još po meni unutrašnnjost sredi da postane vrhunac ... probaj mu ubacit ovako nešto i onda imaš auto no:1 u BiH sigurno
Znas li ti koliko treba love da se ovo napravi??Nije to tako jednostavno...A zagledaj malo bolje u unutrasnjost...Imam Kozne oplate i sjedala iz trice colour concept...svaki vw fan ce ti reci da nema dalje od toga:icon_smile:
Kad će slike od radova frendu:icon_question:
Mario Dj@...Za virtualne tunere je sve lako naći i napraviti kad sređuju auto preko tipkovnice....zasučite rukave i napravite nešto slično pa postavite slike vašeg truda.
Kad će slike od radova frendu:icon_question:
Mario Dj@...Za virtualne tunere je sve lako naći i napraviti kad sređuju auto preko tipkovnice....zasučite rukave i napravite nešto slično pa postavite slike vašeg truda.
A golf je stvarno makina
Samo ja nesto ne volim kozu u ovakvim bjesnim mašinama
to je više za luksuzna auta
nekako mi se nikako ne slaže ova koza i ovi pojasevi