Radjene su neke sitnice i narucivani novi dijelovi. Kupljene su mnoge stvari koje su vazne za ovog oldschool keca.
Metalni dio spucknapfa je ispoliran, kako mu i dolikuje, detaljno do visokog sjaja. Takodjer je ofarban ovaj znak na svireni, jer je bio oguljen, ofarban je po originalnu. Ostalo je jos samo tapaciranje i to bi bilo to sto se tice volana.
Onda su kupljene nove rucice za paljenje zmigavaca i brisaca. Iako moje nisu lose, ipak sam uzeo novo.
Onda su kupljene nove disk plocice za golfa 2 gti, posto ce na keca ici kocnice od golfa 2 gti..
I onda jedan od naj vaznijih dijelova za mog keca... instrument tabla od starog godista, nasao sam je da je u odlicnom stanju, nema packe na sebi, to je jedan od vaznijih dijelova posto ce se golf prepravljat na staru verziju golf 1 gtia sa uskim stopkama. Naravno komplet je rastavljena, detaljno oprana, svi prekidaci su detaljno oprani cetkicom za zube, isto tako pepeljara, okvir pepeljare, otvori za ventilaciju, sat je rastavljen komplet temeljito ociscen i sklopljen, znaci sve je detaljno ocisceno i sad to izgleda ovako...
Nove hella plastike (zute)