edo_16v je napisao(la):
sUx je napisao(la):
NAKON OKRŠAJA PO GRADU PREKSINOC SA AUDIJEM RS4 I BMW-OM BIJELIM DIZELOM OD 380 KS , TEK SAM SKONTAO SAD DA SE KECA NE ISPLATI PRODATI
DAKLE AUTO SE NE PRODAJE VISE ,OSTAJE KOD MENE I AKO BOG DA JOS RADOVA CE BITI ....
heh cini mi se da je to bilo oko 1 u noci, cujem neko gasanje kad SUX bjezi a 10 auta ga ganja :lol::lol:
hehe bas tako u neka gluha doba smo se ganjali :lol:
:123:
MLADJO je napisao(la):
drug moj postujem da tvoje auto ide ali mislim da si ga pretjerao!
Audi RS4 ti je druze V8 4200ccm 420ks i to auto ima od 0-100kmh 4.4sec. a top speed je 285kmh!BMW ni jedan dizel nema 380ks on je 3000ccm bi-turbo i ima 285ks od 0-100kmh je 5.4sec a top speed je 265kmh!to oni druze nose nalepnice RS4 a taj sa bmw nema 380ps!:icon_smile:
vidi brate ja ne dizem svoje auto u nebesa,mali mi je komsija znamo se dugo jos dok smo bili djeca,audi je RS4 fabricki i ima 420 ks sivi mozete ga vidjeti po gradu svedske tablice. mali ima ferrarija F50 u svedskoj i mnoga strasna auta, tata mu milioner ,znaci vozi ekstra .njih 3 je bilo u audiju a imaju i svjedoci da je tako bilo,trkali su se i žan i gidora sa sirokom sa nama.
druga stvar : O bmw-u bijelom nema price bmw je radjen u njemackoj ima turbo kit jaci nego serijski +chip i momak ima brief iz njemacke da auto ima 380 ks.voza ga momak džanin sto je vozao prije crnu golf 4 dizel sa 2 crvene linije preko isto radjena u njemackoj jaci turbo kit itd.