Brum Brum Član 29.03.2008 #46 Svaka cast edo. I moj ako bude sve ono kako sam planirao ide na nesto slicno kao kod tebe.
C -=CeR@=- Član 05.04.2008 #47 Edo svaka cast , i zelim ti puno srece u narednim radovima i na SR. Sretno
.nOKe Legend 09.04.2008 #48 jako lijepo izgleda jedva cekam da vidim kako to sve "uzivo" izgleda, i kako ce se na SRu pokazati..
edo_16v Član 18.09.2008 #50 Da malo osvjezim temu... Auto se opet za jedno 10-ak dana vraca u moje vlasnistvo pa ce se onda opet lagano oko njega raditi u predstojecim zimskim danima
Da malo osvjezim temu... Auto se opet za jedno 10-ak dana vraca u moje vlasnistvo pa ce se onda opet lagano oko njega raditi u predstojecim zimskim danima
IGY Član 18.09.2008 #51 moj Edo pa ti ne znas bil... a bili ... hajd bas mi je drago sretno u projektu
edo_16v Član 18.09.2008 #52 pa prodavao ga momak a meni zao, citavu proslu zimu sam prelezao ispod njega u garazi
Liga Legend 18.09.2008 #54 edo_16v je napisao(la): pa prodavao ga momak a meni zao, citavu proslu zimu sam prelezao ispod njega u garazi Kliknite za proširenje... Svaaka ti cast...
edo_16v je napisao(la): pa prodavao ga momak a meni zao, citavu proslu zimu sam prelezao ispod njega u garazi Kliknite za proširenje... Svaaka ti cast...
TDi Power Član 18.09.2008 #55 edo_16v je napisao(la): pa prodavao ga momak a meni zao, citavu proslu zimu sam prelezao ispod njega u garazi Kliknite za proširenje... Pa nemon i ovu zimu lezati pa ga opet prodati:lol:
edo_16v je napisao(la): pa prodavao ga momak a meni zao, citavu proslu zimu sam prelezao ispod njega u garazi Kliknite za proširenje... Pa nemon i ovu zimu lezati pa ga opet prodati:lol: