bmwscaner Član 10.01.2008 #31 a sto ga proda uf.... jbt p.s.kolko vrijedi 16v motor iz golfa 3 bez instalacije
VR6Boki Član 10.01.2008 #33 Fino Vidjet cemo sta ce na kraju od toga ispasti. Golf 1 mi se oduvjek svidjao...
edo_16v Član 10.01.2008 #35 bmwscaner je napisao(la): a sto ga proda uf.... jbt p.s.kolko vrijedi 16v motor iz golfa 3 bez instalacije Kliknite za proširenje... to je 2,0, ako je moguce ja bih kupio blok sa klipovima i radilicim.. daki je napisao(la): Heh vidi mog sjedista heheheh.. Jel ona plava boja ? Kliknite za proširenje... sjediste ti je poznato, a sto se tice boje da je ostao kod mene bila bi ona plava a ovako ide 99% mat crna
bmwscaner je napisao(la): a sto ga proda uf.... jbt p.s.kolko vrijedi 16v motor iz golfa 3 bez instalacije Kliknite za proširenje... to je 2,0, ako je moguce ja bih kupio blok sa klipovima i radilicim.. daki je napisao(la): Heh vidi mog sjedista heheheh.. Jel ona plava boja ? Kliknite za proširenje... sjediste ti je poznato, a sto se tice boje da je ostao kod mene bila bi ona plava a ovako ide 99% mat crna
edo_16v Član 29.03.2008 #39 evo malo noviteta.. Samo sto nije gotov :icon_biggrin::icon_biggrin: Lose slike , slikano mob-om
tibor987 Član 29.03.2008 #42 i ti druze napravi pravu bestiju na 4 tocka...jedva cekam vidjeti ga u akciji...