Član
sretno u planovima.mk1
Hamica je napisao(la):bmw e30 je napisao(la):Tako je na novijim cabrijima je dolazio onaj body kit sa dubokim branicima pragovima i lajsnama ali ovaj je 84-ta i ovakav je sisao sa trake......a primjetio sam da su svi skepticni nekako prema cabrijima ali ja sam se uvjerio vec par puta da nemora biti tako kako @zela kaze.....moze ako su vlasnici beteri pa nepaze na odrzavanje i cuvanje krova itd... a ovaj vec ima dosta godina i neosjeti se na vlagu...
Upravu si krov treba odrzavati i ponekad treba promjenuti spuzvice izmedju guma i krova, ja imam isto golfa cabria 84 godiste ali ne pusta ni kapi vode i non stop je napolju (kisa, snjeg) nikakvi problema
ZELA GTI je napisao(la):Hamica je napisao(la):bmw e30 je napisao(la):Tako je na novijim cabrijima je dolazio onaj body kit sa dubokim branicima pragovima i lajsnama ali ovaj je 84-ta i ovakav je sisao sa trake......a primjetio sam da su svi skepticni nekako prema cabrijima ali ja sam se uvjerio vec par puta da nemora biti tako kako @zela kaze.....moze ako su vlasnici beteri pa nepaze na odrzavanje i cuvanje krova itd... a ovaj vec ima dosta godina i neosjeti se na vlagu...
Upravu si krov treba odrzavati i ponekad treba promjenuti spuzvice izmedju guma i krova, ja imam isto golfa cabria 84 godiste ali ne pusta ni kapi vode i non stop je napolju (kisa, snjeg) nikakvi problema
Jebo ti sve kada se šasija rasklima, džabe ti kederi i gumice.
Ja sam imao golfa 1 cabrio gti prije 7 godina...
ZELA GTI je napisao(la):Momak koji ga je kupio od mene ga je skršio poslije možda 3-4 mjeseca..
Svaki stariji cabrio sa platnenim krovom pušta kišu. Šasija je tvornički oslabljena nedostatkom krova, rasklima se vremenom, kederi popuste pritisak i dolazi do prokišnjavanja.
Prema tome ću svakom vlasniku kabrioleta koji govori da mu krov ne pušta vodu u lice reći da laže.
Cifra za novi orginalni krov i set kedera je astronomska:icon_eek: