@Frenkie-3B: Jesam, Zena vozi Punta, s kojim sam prezadovoljan!
Isto tako, ljubitelj i stovatelj sam djela i lika Karla Abartha!
Njemu u cast sam stavio tu sirenu!
@nOKe: Hvala!
@dadao_style: Hvala!
Mozda se pravim pametan, ali nemogu da pronadjem tvoje vozilo!
Ja vozim SVOJE, a ne mamino, tatino ili prijateljevo auto vec 20 godina!
Pocevsi od Renaulta Quatro 4x3, preko Golfa 2 86 godiste kojeg sam kupio prije navrsenih 18 godina pa do ovog golfa kojeg vozim vise od 12 godina!
Promjenio sam 3 motora i tri razlicite unutrasnjosti u njemu!
Kao sto ces vidjeti u sljedecim postovima, jedino sto nisam na njemu promjenio je sasija!
Ne zelim ulazit u nicije misljenje o ljepoti, jer je to naklapanje bez veze i bez kraja, zelim ti naglasit da sam isprobao desetak razlicitih tipa i vrsta farova i da nisam nasao te koje bi bolje i ljepse osvjetljavale cestu i pruzale bolju vidljivost od tih serijskih! Jedino sto nisam isprobao su ksenoni tako da ti tu nemogu dati savjet! Taj smoked angel eye kristal s krizem i x-om je trenutni hir koji ce proci isti tren kad se pojavi nesto zanimljivije! Orginal je orginal!
Sto se tice unutrasnjosti, ona je skinuta sa golfa 1,8 GTI by ABT 170KS!
Motor i mjenjac su mi umakli za par sati, ali trapovi, federi, glavcine, kocnice i kompletna unutrasnjost su ostali meni! Orginalna sjedala iz doticnog auta su se od upotrebe srusila, tako da sam ih zamjenio sa drugim, takodjer profiliranim! Satići su takodjer iz tog auta a za tvoju informaciju, rade s tim da mi onaj prvi sluzi da ocitavam temperaturu vode u turbini!
Crvene diode u mjenjacu i crveno osvjetljenje je postavljeno prije 12 godina i to ne bojanjem sijalica, nego postavljanjem transparent crvene folije na mjesto orginalne zelene i to je jedini ćuning na njemu!
Iskreno, svidja mi se crveno osvjetljenje!
Posto imam jos 3 table, ako ikad pozelim lako mi je promjenit u originalni izgled!
Takodjer, rubovi prednjih blatobrana su šireni za 15mm, tako da sada felge istog et-a izgledaju podjednako izbacene sprijeda i straga!
Popeglani su svi znakovi, skinut je zadnji brisac i prskalica, tako da i to nije orginalno!
Postavljena je i kuka, kojom se sluzim dok slepam svoje ili auta od svojih prijatelja na auto utrke (slalom i kros ili za svoje potrebe)!
Sat je od turbo diesela!
Motor izgleda ovako!
A ovo su trapovi sa doticnog GTI-ja s tim da su svi gumeni djelovi zamjenjeni novima!
Kocnice, sprijeda ventilirani a straga obicni diskovi!
Amortizeri su Boge Turbo a federi su HR! U garazi imam jos podosta vrsta federa i amortizera od kojih izdvajam ove Bilstein!
Isti takvi amortizeri su i na golfu za kross!
Eeeee, da, skoro sam zaboravio na felge, koje takodjer nisu standardne, kojih imam podosta u garazi, i koje cu predstavlajt u narednim postovima!
Ne zamjeri i hvala na misljenju!
Martin!:icon_smile: