Fudbal, termin- jeste li ZA?

Fudbal, termin- jeste li ZA?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
hmm...mogao bih i ja ali et nezz vas najbolje... onaj jeste da je sada ruzno vrijeme ali u buca potoku ima umjetna trava ali je otvoreno...jbg a teren je prevelik...moze se igrati 7+1 cak i vise...ali nije nest vrijeme....a cijena za sat i po je cini mi se 70 km:D

Član
kakve to veze ima..ne znam ni ja nikoga..samo .noKe i nokke-ta :D
moRemo se upoznati i na terminu..ha ya ;)

Član
naravno.......treba se upoznati ;) ;) ne treba gledati ko koga zna....nego dodejs vidis odigras :D
a emire....sto se tice sporte...cuo sam da im je propao teren...ssve rupe....tako da mi je ono gore suhveli......a vidjecemo......ovo se mora realizovati......bgm......

Član
peny je extra igrali smo pojedinci sa foruma zna i noke kako je dole
a sto se tice hotonja nemislim na terene sporte nego ove druge preko puta hifine pumpe
imam gore 3 puta sedmicno termine i teren je za ciste 10 sala je velika 5+1

izvoliiiiiiiiiiiii

ja sam za
javite da se zna kada sta kako i gdje

Član
nezz kakav je sad teren u sporti, znam da je prije bilo dobro... isto kao i ovi dole pored ceste...

Član
ja cu veceras provjeriti ima li slobodnih termina u hotonju (hifa pumpa) pa vam javim,cijena je 70 km

Član
U vistafonu je termin 75KM, 80 minuta.. Ima slobodnih vecernjih termina sigurno.. Pogodno je sto ispred ima veliki parking.. Zaj*ancija je sto nije umjetna trava vec nesto tanko tao tepih pa ako se razbijes bubrezi ti otpadnu..

Isao bih i ja ako ce biti samo amateri kao ja :lol:

edo_16v je napisao(la):
U vistafonu je termin 75KM, 80 minuta.. Ima slobodnih vecernjih termina sigurno.. Pogodno je sto ispred ima veliki parking.. Zaj*ancija je sto nije umjetna trava vec nesto tanko tao tepih pa ako se razbijes bubrezi ti otpadnu..

Isao bih i ja ako ce biti samo amateri kao ja :lol:

Pa eto nije ni to lose, meni se takodjer svidja zbog pristupa, ne mora se ici u planinu, kao u Sportu u Hotonju:D

Član
i meni odgovara vistafon, igrao sam prije dok su jos postojale kuglice (il sta vec) u travnatom tepihu mada su brzo propale pa je sad malo nezgodno kad se padne al et, u prijateljskom duhu nadam se da nece biti vratolomija, bitno je druzenje (pa tek onda pobjedaa :D)

p.s. a bilo bi mi i blizu za pjesacenje :D cak bih nam i jednog golmana solidnog mogao povesti na termin :D

Član
Zovem sutra vistafon, pa javim termine... Nadam se da ce se dovoljno raje prijavit (mozda bi najbolje bilo kad bi se skupilo 15-tero pa da pravimo 3 ekipe i rasteretimo igru, a samim tim i kondiciju koju vjerujem slabo ko ima:D)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.