Fudbal, termin- jeste li ZA?

Fudbal, termin- jeste li ZA?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
kao prvo
vistafon je 0 bodovaaaa

stao se tice penya sala je extra samo neznam da li se moze uganjati termin
061247943 - Tarik momak koji radi dole
sav info na ovaj broj

naravno i ja sam za pa me planirajte
mada ima sala i u Hotonju al tu nema slobodnih termina,znam jer igram gore 3 puta sedmicno

Član
pa jbte
pa sta ste vi nesposobni da nazovete
pa zasto onda hocete da se organizuje termin ????

koja hrpa nesposobnjakovica :D

Član
ersan_sa je napisao(la):
pa jbte
pa sta ste vi nesposobni da nazovete
pa zasto onda hocete da se organizuje termin ????

koja hrpa nesposobnjakovica :D
:lol:
nije to nesposobnost vec niko nece obaveze, sho bi se ko zaj*avo oko tog :D

a logicno svi bi mi (kad kazem mi-mislim i na sebe, logicno-posto ima filozofa da me ne pocnu kritikovat odmah !!!) dosli na gotovo da nas neko prozove i kaze tu i tu :icon_biggrin:

Član
to je to, svima mrsko... ja kazem eto vistafon, onda nemoj tu nevalja ha hu. haj reko dobro, skontat ce neko bolje mjesto, napisem eto zovi nadji i sad odjednom svima mrsko. pa necu ni ja dvaput da se j*avam.

Legend
ja igram cesto dole u pennyu, sala je extra fakat, stim da je zalosno kako su ljudi ovdje cyberneticki orijetnisati, i radije bi igrali lopte na internetu, nego dosli na termin, al hajd.. otom potom, damire u svakom slucaju treba organizovati, na forumu ima sigurno 10 ljudi koji bi igrali, ja vec znam 3 covjeka, pored mene koji bi sigurno igrali, tako da znas..

sto se tice termina, nazvat cu ja sutra covjeka, da vidim kad ima pa cu postavit na forum, da se dog kad najvise odgovara pojedincima, da se ne peglamo previse, predlozit nesto, cim se skupi dovoljan broj ljudi odmah igrati..

takodje, nadam se da se nece desti da se javi 10-15 ljudi da igra, na kraju dodje 5, predlazem da se odmah isti banuju..

Član
ajd vidi pa javi..ja bi dosao..samo ako ne bude prekasno,i ako mognem zbog faxa :cool:

mada ako bude kako treba,mogu ustimati i fax da mi odgovara termin

Član
@.nOKe sine jel to mene racunas ko dva covjeka??????? mislim zbog golmana :D :D

evo da se i ja tuspasim......ja sam za uvijek ako treba ujutro cu igrati... evo ja cu otici dole do hotonja i vidjeti dole raspored kakav im je......a igra se sat i po..provjereno ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.