Fudbal, termin- jeste li ZA?

Fudbal, termin- jeste li ZA?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
I'm in :D

mogu posluzit oko centarsuteva :lol:

gdje bi se moglo igrati? (da ne bude uplata po igracu 15-20 KM, volim igru al volim i da jedem :D)

golman ekipe koja izgubi mora 7 dana slusat sabana saulica u autu ma gdje isao (naravno, volume na max :D)

Član
Imam ja josh jednog igraca, dakle sad za sad nas je 4:D

Vistafon na otoci, nocni termin 70KM a igra se 5 na 5 tako da to dodje 7KM po igracu. Treba sacekati mozda se skupi i vise raje pa 3 ekipe budu u igri;) , samim tim i termin ispadne jeftinji.

Član
Ako se skupi dovoljno raje, ja cu nazvat i vidjet kojim danima u vecernjim terminima ima slobodan termin pa cemo nesto izabrat ;)

Član
Usput gdje ima kod nas u Sa terena sa umejtnom travom? Cini mi se da je bilo nesto kod peny-a! Ako ima neko br. tel nek postavi!

Član
lopte se vazda moze ;)
mislim da bio bio problem u vistafonu igrati s a3 ekipe ,jer termin traje sat vremena,tako da bi se slabo "naigrali",a umjetnu travu ima penny,dif,sporta i one 2 sale u hotonju (gdje je mozda i najbolje)

ibizasa je napisao(la):
golman ekipe koja izgubi mora 7 dana slusat sabana saulica u autu ma gdje isao (naravno, volume na max :D)

ja bih dodao da mora jos sirnicu da jede dok vozi i slusa sabana :)

187

Član
i ja sam za... ja cu vam biti kljucni igrac cuvacu vam kljuceve od auta :lol::lol:

samo recite kad je i kolko para da ponesem... :icon_smile:

Član
odlicna ti je ideja ;)
i trebalo bi bit nesto od ovog super , druzenje upoznaju se oni koji se neznaju ma ;)

Član
Eto vazi, nek neko pita dole one u dvorani kod PENY-a, mislim da je umjetna trava...... Nek pita za slobodne nocne termine, koliko je termin para....

Član
mislim da je u hotonju termin od sat i po, 70 ili 75KM, umjetna trava, predobro. cuo sam da je u vistafonu poprilicno mali teren... mi smo isto tako na kosevu igrali, doduse ljetos vani. prije je bio i balon na kosevu, ne znam jesu li ga ponovo "aktivirali"... i u sporti je isto tako cijena 70ak KM za sat i po. termini u kolko god se dogovori... :D mi smo znali igrat i navece u 11 :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.