Član
Frenkie-3B je napisao(la):Ne sad za sada ne mislim posto sam vidio na par PASHA raznih stopki i nijedna mi nisu bas zapala za oko,ako bi nesta izaslo novo a da mi se svidza rado kako da ne
mazda-boy je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):Ne sad za sada ne mislim posto sam vidio na par PASHA raznih stopki i nijedna mi nisu bas zapala za oko,ako bi nesta izaslo novo a da mi se svidza rado kako da ne
po meni bi,trebao bi zamjeniti farove i stopke,moj prijatelj ima istog pashu a stavio je farove one sa andjeoskim ocima i diodne stopke meni su ful imas super auto i lijepo izgleda i to kad bi uradio onda nema dalje
Frenkie-3B je napisao(la):mazda-boy je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):Ne sad za sada ne mislim posto sam vidio na par PASHA raznih stopki i nijedna mi nisu bas zapala za oko,ako bi nesta izaslo novo a da mi se svidza rado kako da ne
po meni bi,trebao bi zamjeniti farove i stopke,moj prijatelj ima istog pashu a stavio je farove one sa andjeoskim ocima i diodne stopke meni su ful imas super auto i lijepo izgleda i to kad bi uradio onda nema dalje
Angelice imam vec jarane,pogledaj malo bolje slike,a led stopke mi se ne svidzaju barem ove sto su za sad na trzistu,mozda ako nesta izadze po mom ukusu,i promijenim
black_devil je napisao(la):lijepo pravoo..a kakva je to zastava od ferraria u garazi:icon_smile: