Forum pomalo zamro??

Forum pomalo zamro??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
idosa i edo benz: Na ovakvoj temi ste napisali 2 stranice spama. I to takvog spama da me glava zabolila dok sam ga čitao. Pa dajte ljudi

Član
Esmir_crx je napisao(la):
godisnji odmori a ima i onih koji mozda nece da pisu radi ovoga sto se desilo i ja imam neki novi projekt ali ne usudjujem se da postavim jer ce mozda opet nesto da podje lose i onda sve dzaba piso :(
jel to 2,5 u pitanju:cool:

Član
ZELA GTI je napisao(la):
idosa i edo benz: Na ovakvoj temi ste napisali 2 stranice spama. I to takvog spama da me glava zabolila dok sam ga čitao. Pa dajte ljudi

to je ono o cemu ja govorim, ljudi kad vide kakvih postova ima u temi, mrsko bude ista i komentarisat. mene licno je iznervirao post tamo u "ukradenim stvarima". ko da je nekome do zaj*ancije. jos ovaj kaze, sta fali treba lika malo nasmijat. et bas ce ga tvoj post nasmijat...

a ovi sto se boje da ce im se opet izbrisat, nemam komentara :lol: pa nece vam niko kucu opljackat ako i nestane, dobro cole rece, kad napravis temu, spremis tekst sa kodovima slika u word i ako slucajno ponovo nestane, samo copy-paste... ;)

Član
ja vala nikad nisma bio nesta aktivan al se fkt primjeti da se slabije pise zadnje vrijeme

Član
Ajde prijavi se zacas i odma te dovuku u Irak i postave te za komp da glumis kao da radis nesto :D

Član
Haha, _vwfan_ kad si otvarao ovu temu znao si da ce da bude ovog spama...al znate kako, ima ovde kvalitetnih projekata, al covek kad dodje iz garaze umoran kuci, poslednjim atomima snage prikljucuje mob na komp, uploaduje slike na net i mucnim i sporim pokretima misa kopira kodove na forum, zatim napise par reci o tome i sad sigurno ne zeli da prica o tome kako se snaso u nekim situacijama, kako je sta napravio, vec zeli da malo spama i da se nasali sa rajom sa foruma pa na spavanje...Generalno, forum nije zamro, ali ljudi manje pisu da bi teme bile kvalitetnije, ja ipak mislim da treba da pokusamo da vratimo OFF, jer tamo su bili i triza, i cole, i green devil i dzeni i mtr i .noke i cela ekipa koja eto po mom misljenju redovno osvezava svoje projekte al opet treba napraviti mali predah u OFF-u :) Toliko od mene, izvinjavam se svima koji su uspeli da procitaju ceo tekst :D

BHT Ovisnik
ja sam davno prestao pisati u OFFu,nekad jedan dan se zalomim,nastojim biti ozbiljan,vise se baviti temama oko auta,tako da odmah manje pisem i komuniciram,al ipak redovno pratim,mada se sjecam odem spavati,ujutro se probudim bude 6-7 stranica,umorim se dok sve prelistam,sada je to 2-3 stranice,nekada sam uplodao sve sitnice u garazu,sada nista skoro,garaze su zamrle,projekti manje-vise

Član
@idiosa nema za tebe brige ti ako ovako nastavis ti ces vec veceras moci objaviti oglas...ti si jedan talentirani spamer:D
a jest sto bmw gti rece neki ljudi su bas aktivni... ako zamjene ulje npr. oni slikaju onu flasu od ulja da se vidi da se radi, isto tako ako npr kupe novi miris u auto i sl.
a ima ljudi nece da postave nista sto se radi cak i kad je rijec o vecim projektima..
mrsko im izgleda...nego radije se opustaju uz spamanje kao idiosa i ostala ekipa (npr. ja:D)
primjetno da malo ljudi zna sad nesto mnogo vise od drugih o automobilima samim tim i ne mozemo ocekivati 90% strucnih postova..
ali opet uglavnom se svima kojima treba pomoc nadje neko ko ce pomoci..posebno pri kupovini vozila jer na osnovu iskustva svi mogu nesto reci o nekom modelu..
dakle forum pomaze prilicno .. ali ima prvenstveno zabavni karakter za zaljubljenike auto moto svijeta sto i treba da bude...

Početnik
evo da i ja koju kazem...evo na forumu sam svaki dan min 3-4 sata..pregledam sta ima sta nema i to je to...da kazem mrsko mi komentarisat ista,jer uvijek se javi neko ko ce mi rec DAJ STA SE TI JAVLJAS U SVAKOJ TEMI SE JAVLJAS NESTO PISES NABIJAS POSTOVE..i jbg onda ce dzaba svadjanje i to....imam materijala za hiljadu tema da otvorim al kao sto sam rekao MRSKO mi,jer sutra se opet moze desit da se sve izgubi i jbg ispade ja dzaba pisao...lijepo mi je i ovako ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.