Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
a dobro,mora se priznati da sigurno posljednjh pola godina nema 75% spama i nevezanih tema kao prije,sada je toga svega mnogo manje,al kvalitetnije,pa mnogi samo citaju i ne komentiraju,posjecenost foruma je ista kao prije
Nekad kad neko fasuje nesto netreba zaplakat sa njim nego ga oraspolozit i nasalit se sa njim, bojim se da neznate razliku podj*avanja i druzenja. :icon_smile:
edo_benz je napisao(la):
ko ja spamujem temu :lol: :lol: ,sa samo kazem ono sto mi prvo padne na pamet
Meni je samo krivo sto mi je sve nestalo al eto ako ga zalis za kazic ajde da otvorimo donaciju pa da cojku pomognemo ( na taj nacin se pomaze ) ev ja prvi dajem 50KM
hahahahahahah ja spamam?? ponekad da, ali tamo gdje mu je mjesto i gdje se to toliko i ne osjeti. ovo sto sam gore napisao, daleko je od spama, jer je itekako vezano za ovu temu... ajd zivio ti meni i idi bacaj komentare tamo po temama, mozda skupis za oglasa
mozda ljudi rade , ili odmaraju negdje na obali pa ih na forumu nema :lol:
a jbg , i meni i vecini je zao zbog izgubljenih podataka,ali Boze moj sta je tu je , sto se mene tice da je sve palo na forumu , ja bi pratio i pisao na forumu,tu sam od pocetka , aBd da potraje jos dugo dugo ...
Svake godine u isto vrijeme se otvori ovakva tema :lol: Ljeto, paklene vrućine, ljudi su na vikendicama, moru, bazenima i rijetko ko se kuha uz kompjuter.
godisnji odmori a ima i onih koji mozda nece da pisu radi ovoga sto se desilo i ja imam neki novi projekt ali ne usudjujem se da postavim jer ce mozda opet nesto da podje lose i onda sve dzaba piso