Forum pomalo zamro??

Forum pomalo zamro??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pa upravo spamujes temu TI :lol: i radi takvih kao sto si ti pojedinci se boje iznejet svoje misljenje. ;) al ja cu svoj uvijek reci i stojim iza toga.

BHT Ovisnik
a dobro,mora se priznati da sigurno posljednjh pola godina nema 75% spama i nevezanih tema kao prije,sada je toga svega mnogo manje,al kvalitetnije,pa mnogi samo citaju i ne komentiraju,posjecenost foruma je ista kao prije

Član
edo_benz je napisao(la):
ja sam to bas tamo rekao,nasli su tamo da j*u covjeka gdje nije mjesto nije njemu stalo do toga otisao je dvd :icon_sad:

Nekad kad neko fasuje nesto netreba zaplakat sa njim nego ga oraspolozit i nasalit se sa njim, bojim se da neznate razliku podj*avanja i druzenja. :icon_smile:

edo_benz je napisao(la):
ko ja spamujem temu :lol: :lol: ,sa samo kazem ono sto mi prvo padne na pamet :D

Ne ti nego emir_89....;)

Član
pa ko place :icon_evil: ,lijepo sam rekao ko da je njemu do sale jbg aovo i jest sve nea vrsta druzenja a ne da ti nabijas postove ovdje hahah :cool:

Član
Meni je samo krivo sto mi je sve nestalo al eto ako ga zalis za kazic ajde da otvorimo donaciju pa da cojku pomognemo ( na taj nacin se pomaze ) ev ja prvi dajem 50KM;)

Član
pa krivo je i meni jos vise vracen sa skoro na nulu al ko ga j*e to mi ionako nista neznaci,a nije problem za pare,para nema :D

Član
hahahahahahah ja spamam?? ponekad da, ali tamo gdje mu je mjesto i gdje se to toliko i ne osjeti. ovo sto sam gore napisao, daleko je od spama, jer je itekako vezano za ovu temu... ajd zivio ti meni i idi bacaj komentare tamo po temama, mozda skupis za oglasa ;)

Legend
mozda ljudi rade , ili odmaraju negdje na obali pa ih na forumu nema :lol:

a jbg , i meni i vecini je zao zbog izgubljenih podataka,ali Boze moj sta je tu je , sto se mene tice da je sve palo na forumu , ja bi pratio i pisao na forumu,tu sam od pocetka , aBd da potraje jos dugo dugo ...

Član
Svake godine u isto vrijeme se otvori ovakva tema :lol: Ljeto, paklene vrućine, ljudi su na vikendicama, moru, bazenima i rijetko ko se kuha uz kompjuter.

MTR

Član
aj ba ne serendajte , forum je ziv i radi a u odnosu na ostale iz regije radi ko doksa :cool:

Član
ja sam opet aktivan ,,oglase redovno osvjezavam:icon_smile:,,

a mnogima je ohladio forum zbog toga sto je izguljeno par mjeseci,,,meni licno to ne smeta:icon_smile:

Član
godisnji odmori a ima i onih koji mozda nece da pisu radi ovoga sto se desilo i ja imam neki novi projekt ali ne usudjujem se da postavim jer ce mozda opet nesto da podje lose i onda sve dzaba piso :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.