Ford Mondeo TDCi

Ford Mondeo TDCi

Član
normalano je prema "trecim" zemljama, mi sa bih pasosom smo nista :icon_mad: nece nekom amerikancu pare trazit, odmah havarija :lol:

ostalo, fin fordilak :icon_biggrin:
 
Član
Hvala narode, moram se nakanit i folije završit, vozam 2 sedmice sa samo jednim zatamnjenim staklom :lol: Koja sa binaoje :D E onda na proljeće, farbanje zadnje karambolke, prednji donji dio karambolke, farbanje felgi, iako su sada jako jako dobre, eto samo da budu u savršenom stanju, ima žutih flekica sa unutrašnje strane... Ništa ozbiljno, samo čuning :icon_biggrin:
 
Član
Alpine mi je crko, to jest ubili ga niskom pjesmom :D GZ sam prodo i on je crko hahaha pa sam nabavio nešto novo:
Magnat 1000 reference serija, na 4 oma daje oko 670 rms, ab klasa

Pioneer tsw 121 spl D4, 750 rms, 2000max....

 
Član
Sada prede ko mače... vaga je zamjenjena prije, na jednoj strani, na drugo je ok... i nakon 4 termostata i 200KM sam riješio belaj sa zagrijavanjem motora... lijepi TALKFORD :)
 
Član
Nabačene dvije Frigo HP pa da vidimo kakve su, ja sam zadovoljan, sinoć po kiši i pravo dobro drže, Sava mi nije bila toliko dobra da bih uporedio sa ovim sad, ali bolje je svakako što je novo :D piše Made in Germany :p Sava je kod mene prešla 46 000km, i prethodni vlasnik je vozio 2 zime, prešo je oko 15-20 000km tako da su ekstra dugo držale, dvije su bačene, dvije imaju 2-3mm mesa ( mjereno po propisu, da su na piku imale bi 7mm) hahaha

 
Top