daki Legend 17.11.2013 #616 Suho i pomalo suncano vrijeme izmamilo jedno ehrle pranje i vjerovatno posljednje slikanje za ovu sezonu na ljetnom setu.
Suho i pomalo suncano vrijeme izmamilo jedno ehrle pranje i vjerovatno posljednje slikanje za ovu sezonu na ljetnom setu.
zlajaaa Član 17.11.2013 #617 Pravo lijep kad ću ja dobit ovu jednu hitech, ima mi zagrebano na vratima pa da pokrijem
Reflex Član 07.01.2014 #620 Strašna vozilica, ovaj Focus ima prelijepu liniju fakat. Puno predjenih kilometara zelim!
daki Legend 11.08.2015 #625 Molim za uslugu, ako neko zna gdje mogu kupiti orginalne mam cepove za ove felge, neka pise na pm, fb, mail ili sms. Hvala unaprijed
Molim za uslugu, ako neko zna gdje mogu kupiti orginalne mam cepove za ove felge, neka pise na pm, fb, mail ili sms. Hvala unaprijed
daki Legend 11.08.2015 #627 OggyBoy je napisao(la): Precnik rupe? Kliknite za proširenje... Jbga izmjericu neznam koji je. 18ka je felga ako to sta znaci al izmjericu fi.
OggyBoy je napisao(la): Precnik rupe? Kliknite za proširenje... Jbga izmjericu neznam koji je. 18ka je felga ako to sta znaci al izmjericu fi.
daki Legend 29.08.2015 #628 Manji refresh Novi izduv i rore 18 MAM felge na 225 / 40 / 18 Sava hp Kameleon laminate folija Bi xenon farovi Titanium kozna sjedista naprijed i nazad
Manji refresh Novi izduv i rore 18 MAM felge na 225 / 40 / 18 Sava hp Kameleon laminate folija Bi xenon farovi Titanium kozna sjedista naprijed i nazad
Death_beat Član 22.11.2015 #630 mene raja zezala zbog tih folija na farovima, chuning. morao skinut a donekle i jest vala, kad skontam poslije
mene raja zezala zbog tih folija na farovima, chuning. morao skinut a donekle i jest vala, kad skontam poslije