Član
RE: Ford Focus ZX3
mali savjet, pricvrsti kako tu zadnju tablicu, ne cujem muziku od nje, kada prolazis
mali savjet, pricvrsti kako tu zadnju tablicu, ne cujem muziku od nje, kada prolazis
StreetballeR je napisao(la):imas li problema sa staklima sta si zatamnio?? i vidim ove feluge 5 sarafa,koji promjer?
extra izgled jos jednom
Death_beat je napisao(la):mali savjet, pricvrsti kako tu zadnju tablicu, ne cujem muziku od nje, kada prolazis
jusuf je napisao(la):Vidjam ovog focusa kod B bloka, fino izgleda
soffa je napisao(la):sta ba da mijenjas branik taj mu stoji pravo i sve si uklopio lijepo ako ja slucajno naletim na kakve pragove javim ti ali fabricke naravno necu ja da se na tog focusa svasta stavlja ili ce biti unikat ili ga prodaj....salim se ali ti i ervix imate najace fordove zujalice u gradu....
edo_benz je napisao(la):odlican ford,bio neki dan u mom gradu :icon_biggrin:
aServis je napisao(la):Neki dan smo se na husinu mimoišli....šta ti je ovo sa prednjeg lipa?
RS TURBO je napisao(la):Uuuuu dobar dobarrr ))
pioneer_09 je napisao(la):odlican ford... stalno prolazis pored elektrotehnike prisarafi tablicu, ruzno zvuci
bucky_mb@yahoo je napisao(la):ako hoces da napravis cjelinu,, moras dovesti pragove i karambolke u
jednu liniju
[/quote
ja sam sad prodajem focusa i ako ga ne prodam tamo do marta-aprila onda cu mu kupiti body kit gledo sam kod jednog momka ......