Maha šta je sve vozao , ne moram ići na Dragonov kanal ,samo napišem pp Mahi:Ofiran ko 7KM ukrupno Al nije covjek ni napisao ni da jeste ni da nije photoshop...
Ovo nesto na Mahin racun jel?
Šta misliš o "tom i tom" autu?
Maha šta je sve vozao , ne moram ići na Dragonov kanal ,samo napišem pp Mahi:Ofiran ko 7KM ukrupno Al nije covjek ni napisao ni da jeste ni da nije photoshop...
Ma sta ce Mostarac. Nek trlja onog golfa, i nije naucio na boljeOfiran ko 7KM ukrupno Al nije covjek ni napisao ni da jeste ni da nije photoshop...
Nisu, Borbet ih pravio za MS Design Tuning kuću, ali liče. kao i Oxigin..jesu li ovo tockovi od x5-x6
pa da, jer sam imao sliku od Mondea s ovim felgama i skono sam s njega i kopiro na focusa, jesu malo veće nego što će biti, ali nisam se previše trudio da uradim 100%, nego čisto da vidim kako će izgledat. Ko i malo ima bolje oči, vidi da je PS... nisam se potrudio da se ne vidi, ali da se otprilike vidi kako će to izgledati, s tim da je ovo 235-30 a ja ću ići na 225-30Izvini buraz ako kopam ako ne bi trebao, ali felge su prevelike sa jedne i druge slike, gore si mijenjao kocnice i potpuno su drugcija verzija klijesta, boja a i sami narezani diskovi, dok su na donjoj slici zuta klijesta sa dust-guardom i obicni disk i guma mi nema ganalice za nasjed do felge.
šta su provalili?Bogme Zlajoni provalise te
Pa dobro momak nije napisao da je ps i da nije, pola foruma postavlja tudja auta koja uopste nemaju vi se svezali jeli ps ili nije, kako god momak ima te felge i to auto mozda je htjeo samo pokazati kako ce izgledat auto
tako jeOfiran ko 7KM ukrupno Al nije covjek ni napisao ni da jeste ni da nije photoshop...
Hahahahaha jesu, ja suzio samoVidim ja da su to wannabe bmw style 214
Ne ide kad ga iz Antonova bacis. Tako da svejedno mi, ni na 15 ne ideDa nisu 20ke previse za tu motorizaciju?