Ovo je Tuning forum, za tebe ne klix ba koje xenone uzetNemogu da vjerujem da vam se to svidja
Vozi ivica dvoje djece na ovom profilu i air rideuKoliko je bezbedno ovo voziti, jaca neravnina ili kamen na putu i ode guma. Stvarno izgleda super al si ogranicen samo za idealan put
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Moras stalno nove uzimat da ima makar cent gumeMogao si gume i skinut, nema 3mm do asfalta
Dobar
Jes psIzvini buraz ako kopam ako ne bi trebao, ali felge su prevelike sa jedne i druge slike, gore si mijenjao kocnice i potpuno su drugcija verzija klijesta, boja a i sami narezani diskovi, dok su na donjoj slici zuta klijesta sa dust-guardom i obicni disk i guma mi nema ganalice za nasjed do felge.
Mozda grijesim dusu i ako jesam ispricat cu ti se, ali meni se u dobra doba cini donja slika photoshop
Kazem ja da tu nesto smrdi
Da je bolje odradjeno u PS-u, mozda bi mi se i svidjelo
Ofiran ko 7KM ukrupno Al nije covjek ni napisao ni da jeste ni da nije photoshop...Bogme Zlajoni provalise te
Ovo nesto na Mahin racun jel?Pa dobro momak nije napisao da je ps i da nije, pola foruma postavlja tudja auta koja uopste nemaju vi se svezali jeli ps ili nije, kako god momak ima te felge i to auto mozda je htjeo samo pokazati kako ce izgledat auto
Ofiran ko 7KM ukrupno Al nije covjek ni napisao ni da jeste ni da nije photoshop...
Ovo nesto na Mahin racun jel?