allroad je napisao(la):To je to samo lajsne u boju auta, osim one na zadnjoj karambolci pogledaj kod mene u garazi, i 17-ke fine poskidaj oznake s gepeka
Steta sto nema nazad podizace al hajd nije toliko to ni vazno bitno je da je ocuvan i da je dobar jos ako nadjes trokraki volan super
pukim48 je napisao(la):vidi, vidi ko je ovdje
dobrodosao prijatelju, zelim ti da te ford dobro sluzi, prvom prilikom dodji do mene da vidimo sta se tu moze pokvariti
iskreno, vas prijatelj Puki :lol::lol::lol:
zlajaaa je napisao(la):Pripremi 500+€ :lol: Ali hajde, to kad uradiš miran si... Odkud da kod tebe nije lanac :icon_question:
saledoboj je napisao(la):Denic ima najbolja auta na ovoj regiji, ne jebava sa kilometrazom i sl onako kako stoji sve na autu tako i jest, ja sam svog Pezola kod njega kupio....Sta bi sa onom Hondom vidim prodaje je lik na Pik-u...
Focus je pojava zbog boje a ima i dobru opremu, vidim cesto bude ispred Binga
[/ hondu sam prodao liku u Slavonski Brod i dan danas zalim sta sam prodo jbg a sto se tice focusa prezadovoljan sam sipam gorivo vozim i perem skoro svaki dan:lol: :123:
soffa je napisao(la):samo bolje tockove zbavit..ostalo je super..
hvala hvala ove cu samo prelakirat i trazim opruge da ga malo spustim i to bi bilo to
saledoboj je napisao(la):hahahahahahha brusilicu i skracuj :lol: