daki je napisao(la):Nije istina to za TDCi. Inace svajetujem ti OMW za sipanje goriva.
robyby89 je napisao(la):allroad je napisao(la):Fin focus ocuvan je cini mi se a ima i kozu koliko vidim ...a sto je bolji od TDCi-a ... kod mene 1.6TDCi a ima 110 KS
kod nas u bosni je dosta lose gorivo i o ovaj mozes svasta sipati a TDCI je malo osjetljivij po tom pitanju (tako sam ja cuo).
MLaden je napisao(la):allroad je napisao(la):kod mene 1.6TDCi a ima 110 KS
-1, 109
Ja sam imao TDCi od 115. Odličan je samo je meni puno trošio...
allroad je napisao(la):MLaden je napisao(la):allroad je napisao(la):kod mene 1.6TDCi a ima 110 KS
-1, 109
Ja sam imao TDCi od 115. Odličan je samo je meni puno trošio...
da upravu si 109 hehe :lol:
a TDCi 115KS to je 1.8 kolko ja znam... puno trosio hmm... moj jako malo trosi super je auto :icon_biggrin:
daki je napisao(la):Nije istina to za TDCi. Inace svajetujem ti OMW za sipanje goriva.
daki je napisao(la):Ma dobro, BiH je specificna. Ja sam probo sipat i 98 i 100 oktana, nkakve razlike nema, sipao na OMW. A znaci na autu pise da ide minimalno 95, a dole onda stoji 98 i 100
robyby89 je napisao(la):daki je napisao(la):Nije istina to za TDCi. Inace svajetujem ti OMW za sipanje goriva.
slazem se s tobom za OMV u bosni je definitivno najkvalitetnije gorivo...ali evo kad sam krenuo u njemacku sa mercedesom sprinter sa CDI motorm natocio sam na OMV i drasticno manje trosi mi auto goriva kad sam u sloveniji sipao nego na nasem OMV...nema nikakvih pravila za gorivo, nikad neznas na sta ces potrefiti...