Član
Sina je napisao(la):Moze li mi ko preporuciti nekih dobrih akcija, na pocetku ove teme sam skinuo par filmova i extra su...
A- team i Loosers...definitivno dvije bolje koje sam gledao u skorije vrijeme...
Sina je napisao(la):Moze li mi ko preporuciti nekih dobrih akcija, na pocetku ove teme sam skinuo par filmova i extra su...
Knezho je napisao(la):Samo ne gledajte Resident Evil - film je ***nje zestoko !
GOLF TZ je napisao(la):Sina je napisao(la):Moze li mi ko preporuciti nekih dobrih akcija, na pocetku ove teme sam skinuo par filmova i extra su...
A- team i Loosers...definitivno dvije bolje koje sam gledao u skorije vrijeme...
emir_89 je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):Sina je napisao(la):Moze li mi ko preporuciti nekih dobrih akcija, na pocetku ove teme sam skinuo par filmova i extra su...
A team dobar pravo, ovaj drugi nisam gledao, tako da cu skinut cim malo fax popusti
AdnaNsa je napisao(la):Zna li ko kad ce se SAW 7 3D poceti kod nas u Sarajevu prikazivati, to vrijedi otici i pogledati ko covjek u kinu jos 3D uhh :icon_biggrin:
Karta oko 6KM a slusati isprepadane ljude u kinu, neprocjenjivo
AdnaNsa je napisao(la):Zna li ko kad ce se SAW 7 3D poceti kod nas u Sarajevu prikazivati, to vrijedi otici i pogledati ko covjek u kinu jos 3D uhh :icon_biggrin:
Karta oko 6KM a slusati isprepadane ljude u kinu, neprocjenjivo
GOLF TZ je napisao(la):Knezho je napisao(la):Samo ne gledajte Resident Evil - film je ***nje zestoko !
gledajte u 3D ko ima priliku...ko ne...onda nek ne uzima ni ovako...:icon_smile::icon_smile:
-Suki- je napisao(la):piranha......
zena moja vrisnula nekoliko puta...znaci film je ok