Član
renault R-5 je napisao(la):nisu mi bas nesto te fieste sa slika
mogla bi proc zadnja i ova od fiesta_boy-a
.....hmm........samo treba napravit ovakvo nesto.......kao sto je na ovim slikama........u to je ulozeno x love.................

renault R-5 je napisao(la):nisu mi bas nesto te fieste sa slika
mogla bi proc zadnja i ova od fiesta_boy-a
Fiesta_Boy je napisao(la):Eko je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):
extra fiesta...jesi je ti sredjivao ? gdje je sad ?
da da to je moje auto bilo prije Sportinga...ja sam je sredjivao postavit cu jos slika...nikako da je prezalim... a sada je kako sam cuo u nekom selu prema kiseljaku...bila je BETON
Eko je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):Eko je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):
da da to je moje auto bilo prije Sportinga...ja sam je sredjivao postavit cu jos slika...nikako da je prezalim... a sada je kako sam cuo u nekom selu prema kiseljaku...bila je BETON
aha , evo vidio sam tek .. da je bila tvoja .. prelijepa je bila... svaka cast
iskreno meni poslije one jedne na slikama najbolja![]()
freak je napisao(la):..........:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:......................
freak je napisao(la):Eko je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):Eko je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):
aha , evo vidio sam tek .. da je bila tvoja .. prelijepa je bila... svaka cast
iskreno meni poslije one jedne na slikama najbolja![]()
.......neznam po cemu je ta fiesta tako posebna..:icon_question:..po meni je to skoro defult mk5.........sta ima jedino fele......spustena..... i zatamnjene stopke i sajbe......:icon_question::icon_question::lol: