brate sve ove Fieste sa slika koje si ti postavio su "neukusne" i nemaju smeka kao da je sve nesto nabacano na njih,privlace posmatrace samo zato sto su nadjidane...treba imati UKUSA i na sto jednostavniji nacin naraviti nesto sto godi ocim i lijepo izgleda,sto diskretnije...ISKRENO meni je moja Fiesta ljepsa od svake ove...
A kazes da je moja fiesta skoro default...hmmm sada kada bi ti nabrojao sve sta sam uradio i koliko me kostalo ne bi vjerovao...ali nisam ja papak da odem kupim svega i nabacam na auto...sve sam radio sa ukusom i diskretno...
*Llumar 95%
*Felge allesio mirage 15"
*-3cm spustena
*maska bez znaka(by:Edo)
*skinute lajsne
*zatamnjena stop svijetla i farovi(by:nissmo)
*kompletan izduv od grane by:Barbic
*skinute sve oznake sa auta
A da ne pricam dalje sta je u njoj bilo od muzike...i da...zamjenjeno je osvjetljene u prekidacima(by:Igy) i jos bruka sitnica...ali sve je uradjeno sa dozom ukusa...tako da mozda takvima kao ti izgleda kao default...ali postujem tvoj stav svak ima svoj ukus...pozz
POZZZ
[/quote]
.....heh.......ja znam da je tebi tvoja fiesta zakon jer si je sredjivao po svom ukusu i za sebe......to je i jasno jer cjenis svoj trud svo si ulozio u nju.........ali nemozes rec da su ove sve fieste sto sam postavio NEUKUSNO sredjene......!!!!!!.......