Legend
haha ide pravo, slusao ja ove likove sto su ga radili kazu da su obacivali druga dva motora (takodjer od motocilkla) al ne znam od kojeg,,al jos jaci od ovih sada u fici i dobili suprotan efekat..previse priklizavanja,,i losije vrijeme na 402.....al kazu jos rade na ovomeAl ide ovaj fico, i zvuk je ekstra
To jeste, cjevasta sasija i milion drugih stvari, al momci su se maksimalno potrudili, za svaku sitnicu Da nema proklizavanja na startu, vjerujem da bi mogao nisko 10 iciKad sam pogledao video, ovo i nije fica nego samo izgled fice... Nema apsolutno nista ficino osim izgleda. Da bi se reklo da je fica i da je original fica on bi morao imati njegovu sasiju, mulde, sve, a onda ti ubacivas motor pa pregradjujes, amortizere opruge i ostalo prepravljas, upases i slicno... Ovo je druga prica, On sa ovim moze sad napraviti yugu ili bilo koje drugo auto, napravi yugin izgled i samo nabaci zaserafi i eto yuge...
Projekat je stvarno super i uradjen je vrhunski a za zvuk da ne pricam i ubrzanje sav se najezim