Član
RE: Fiat Stilo 1.6 16V by Škora
Bas sad procitam temu na forumu gdje je bila rasprava o tome, pa si pisao da nisi imao problema sa kracenjem! Hvala na odgovoru!
Razmisljao sam ih sjecnuti samo za jedan krug, i da bi bilo dovoljno! Nazad su mi extra ulegle opruge, taman kako sam planirao, a naprijed nije pomakao milimetra!
Lija je napisao(la):sjecenjem opruge nista nemozes izgubiti,samo opruga bude niza tj ima manji hod i to je to..nista dr,ti njoj nit mjenjas svojstva nit kog boga,zato nevidim razlog zasto da ih nesjeces..ja isjekao fabricke opruge svoje malo ih skratio za 1krug,nabio odbojne gume i sve 5..auto je nize i to je to..samo sto ima manji hod ovjesa,ali i to nije nista strasno..i bas to sto kazes grublje su opruge,jace teze se sabijaju..slobodno ih sjeci nista nece naskodit
Bas sad procitam temu na forumu gdje je bila rasprava o tome, pa si pisao da nisi imao problema sa kracenjem! Hvala na odgovoru!
Razmisljao sam ih sjecnuti samo za jedan krug, i da bi bilo dovoljno! Nazad su mi extra ulegle opruge, taman kako sam planirao, a naprijed nije pomakao milimetra!