Benny_BMW je napisao(la):Fina boja,felgice ok sto kazes za prvu pomoc,koliko ti trosi ovaj 8v? Uskoro i kod mene stize jedan vjerovatno si ga viđao kod pasarele sivi 8v al sportski izgleda.....
adi187 je napisao(la):Opruga za punta imas i po piku, imaju i u srebreniku tu jedne prodaju se na piku negdje oko 80-100 KM su inace
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Ofarbaj felge ovako , ljepse ce izgledati , kao sto su dolazile na Puntu mk1 GT
imam iste za zimski setup , pa mozes vidjeti u mojoj garazi
semiir je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Ofarbaj felge ovako , ljepse ce izgledati , kao sto su dolazile na Puntu mk1 GT
ovo nije crna jel da... ovo je neka tamno siva...
ma ionako su mi ostecene i moram ih raditi pa tko da cu mozda i pokusati tu verziju... :icon_smile:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):semiir je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Ofarbaj felge ovako , ljepse ce izgledati , kao sto su dolazile na Puntu mk1 GT
ovo nije crna jel da... ovo je neka tamno siva...
ma ionako su mi ostecene i moram ih raditi pa tko da cu mozda i pokusati tu verziju... :icon_smile:
mislim da se boja zove antracit siva...nije crna, mjenja boje zavisno od svjetlosti
Benny_BMW je napisao(la):Odradi, na Puntu od Duke_of_Harlem mnogo dobro stoje licno se uvjerio valjda bjela boja ovo ono,a i tvom je svjetla boja extra ce leci
Benny_BMW je napisao(la):Ehh jesi ono ti danas 0k0 16h bio sa tim Puntom kod Nurifa? Sta ga ovo prodajes tek si ga uzeo
Benny_BMW je napisao(la):Aha super stavljaj slike,nisam skup mu,ima povoljnih
Benny_BMW je napisao(la):5200km 2001god 1,2benz,a evo gledam 2003 cjena 4000km..al opet ovaj od 4 milje sigurno ima neku manu,ja i onaj sivi smo dogovarali neki zamjenu pa mi je puno trazio doplate pa se nismo dogovorili Gledao sam tvog na piku pa zato ti kazem sto ga prodajes,,bice on super vidim lagano se sređuje