C_A_T_T_O je napisao(la):dobro je da nije gore! Glava je na ramenima.. A sto se tice auta, bice drugo i bolje Nego treba to sad nekako regulisat da jednostavno nadoknade stetu, jer 100% njihova krivica.. Ako ne moze lijepo, sudski brate.. Kolko god da imaju veze i jaka su firma, ako su 100% krivi nema pomoci. Bar realno gledajuci.. Ali mi smo zemlja gdje je sve moguce..:icon_confused:
:icon_eek: Daj zezas? Nemam komentara.poKle je napisao(la):Joj koja smo mi drzava, prije par godina u tunelu Lendava dok nije bilo rasvjete, kamion crkao, bez svjetala bez icega,samo stoji u mraku. Nekako sam ga ugledao i izbjegao, i moli me sofer kamiona da zovem policiju kad izadjem iz tunela, udarit ce ga neko, ja ih zovnem, fino im objasnim gdje kako sta, kazu oni, nije to nasa duznost i prekinu...
LudoA je napisao(la)::icon_eek: Daj zezas? Nemam komentara.poKle je napisao(la):Joj koja smo mi drzava, prije par godina u tunelu Lendava dok nije bilo rasvjete, kamion crkao, bez svjetala bez icega,samo stoji u mraku. Nekako sam ga ugledao i izbjegao, i moli me sofer kamiona da zovem policiju kad izadjem iz tunela, udarit ce ga neko, ja ih zovnem, fino im objasnim gdje kako sta, kazu oni, nije to nasa duznost i prekinu...
ma nemas sta rastaviti,sta bi prodao,kome? mogu prodati eventualno sjedala iznutra,1 vrata i papucice ma tuzicu ja najvjerovatnije i firmu...Chuza je napisao(la):Zao mi je auta,ali glavno da tebi nije nista bilo,npr.ja bi uzeo te pare od osiguranja tj.koliko oni dadnu a ovo sto je auta ostalo citavo ja bi ga rastavio i rasprodao